POPP International

POPP-P9 3,35x6,39 meter

Pooltak med fabriksmonterade sektioner för högsta kvalitet. Pris på sidan och i lämnade offerter inkluderar frakt fram till tomtgräns. (Individuellt frakttillägg vid leveranser till Norra Sverige, Norge samt Finland)
Pris: 109 900kr 138 600kr
 • Pooltak POPP-P9 3,35x6,39 meter

  Pooltaket POPP-P9 har utformats för att bli en stilrent låg och integrerad del av poolen, utan att pruta på säkerhet och funktion.

  Detta robusta pooltak tillverkas med paneler i 4 mm solid polykarbonat, klart materiel som har samma utseende som glas. Pooltaket är så kraftigt i sin konstruktion så man kan välja att ha skena på endast ena sidan om poolen. Även med endast en skena går det att skjuta sektionerna helt fritt och på så sätt öppna endast en sektion i mitten på poolen en solig men kylig dag då man vill ha gavlarna som vindskydd.

  Grundpriset som presenteras här inkluderar:

  - Fabriksmonterade sektioner
  - Frakt till tomtgräns (adresser i norra Sverige mot frakttillägg)
  - Pulverlackerade profiler i Antracite RAL 7016
  - Komfortskenor samt sektionslås med nyckel
  - Möjliga tillägg ser ni prissatta i listan nedan

 • Mer information

  Fri måttsättning och möjlighet att välja material

  Passar ingen av dessa presenterade modeller och storlekar er pool så kan vi i stället fritt måttsätta ett förslag för just er pool. För att se alla tillgänglioga modeller av Pooltak-POPP klickar ni HÄR.
  Kontakta oss för att få pris för just er pool och med de önskade mått och materialval ni önskar. Pris på sidan och i lämnade offerter inkluderar frakt fram till tomtgräns. (Individuellt frakttillägg vid leveranser till Norra Sverige, Norge samt Finland)

  Kort och gott, låt oss hjälpa er få bästa nytta av er poolmiljö!

 • Specifikationer

  BreddInnermått: 3,35 meter
  LängdInnermått: 6,39 meter
  Högsta yttre höjd:46 cm
  ProfilfärgAntracite RAL 7016 (Se bilder på de mörka taken)
  ProfildimensionerKraftiga profiler i hela 70x65 mm
  Material i paneler4 mm klar och solid polykarbonat (klar som en glasruta)
  Tillägg vid byte av profilfärg till ljusa RAL 90065.500:-
  CE-märkningJa, Pooltaken är CE-märkta enligt Europeiska normer.
  Garanti5-års konstruktions och materialgaranti.
  Förlängningsskena/skenorIngår, I grundpriset ingår givetvis skenlängd så hela pooltaket går att skjuta bort från poolen.
  Slutmontage av pooltaket över er pool9.900:- Pris förutsätter att underlaget är färdigbyggt samt i avtalat skick. Inbärning av sektionerna kräver 2 mans hjälp av kund. Krävs kranlyft över hus eller annat hinder så tillkommer detta.