Hem » Aktuella erbjudanden » Spabad & Swimspa » Spas of Sweden - Skåne med skönhetsfel

Spas of Sweden

Spas of Sweden - Skåne med skönhetsfel

Pris: 39 900kr 79 900kr
Antal Köp
 • Spas of Sweden - Skåne

   

  TVÅ LIGGBÄDDAR SAMT SÄTE MED NACKMASSAGE

  JUST NU!
  Utförsäljning av ett Spas of Sweden-Skåne i färgen Midnight Canyon, badet har stått på mässa utan vatten men har repiga ytterpaneler.

  Kontakta eller kom in till den butik som finns närmast er för att provsitta och boka ert Spabad. Alla priser på sidan inkluderar komplett spabad, inkl thermolock. Även Startpaket/Support samt frakt (Längre kranlyft eller transporter tillkommer på kraftigt rabatterade spabad)

  Ett härligt lyxigt spabad med 36 jets och plats för 5 personer. Tre sittplatser varav en med nackmassage, och två liggplatser där du slappnar av och kan få en skön massage. Du kan också välja dämpad stämningsbelysning eller belysning i olika färger.  Det ingår UV-rening och nackkuddar så att du kan njuta av ditt Spabad Skåne på bästa sätt.

  Garantier:

  Stomme: 10 år
  Badkopp: 5 år
  Komponenter: 3 år
  Utökad garanti på Cirkulationspump: 5 år - Vid dokumenterat användande av Spafilter och Kem från Pool Sweden AB
 • Vi är med dig hela vägen

  Vi är med dig hela vägen

  Spas of Sweden är en del av Pool Sweden som har butiker och säljare i Sverige. Prata med oss om du önskar totalleverans med frakt och inkoppling av ditt bad. Vi finns aldrig långt ifrån att hjälpa dig. Allt för att du ska kunna njuta av ditt Spabad Spas of Sweden både sommar och vinter, under många år.