SWG - Säkerhetstäcke 3,5x7 meter

Swimgroup/Pool Sweden AB

SWG - Säkerhetstäcke 3,5x7 meter

Ett SWG säkerhetstäcke håller poolen effektivt ren från löv och smuts och panelerna är försedda med dräneringshål så att regnvatten kan rinna undan.
Pris: 19 000kr 23 900kr
 • SWG - Säkerhetstäcke 3,5x7 meter

  - Måttsatt för pool på 3,5x7 meter, säkerhetstäckets mått är 3,9x7,4 meter för att täcka poolen säkert. Spännen för att säkra pooltäcket i kortändarna ingår.

  - Vevanordning för att enkelt rulla ihop säkerhetstäcket säljs som separat artikel.

  SWG säkerhetstäcke tillverkat av ett UV-behandlat slitstarkt (650g / m2) polyestertyg/membran, som bärs upp av tvärgående ovalformade aluminiumrör med jämna mellanrum. Täckduken fortsätter nedanför stavarna för ökad mekanisk styrka. Detta starka pooltäcke är lackerat på båda sidorna för att klara fysisktslitage, poolkemin samt solljuset.

  Ett SWG säkerhetstäcke håller poolen effektivt ren från löv och smuts och panelerna är försedda med dräneringshål så att regnvatten kan rinna undan. Aluminiumrören vilar på poolsargen vilket gör att det skapas en energibesparande och värmeisolerande luftspalt mellan poolskyddet och vattenytan. De bärkraftiga aluminiumstänger förstärker säkerhetstäcket så att det inte skadas av ett barn som faller på det. Skyddet levereras med fästkit.

  SWG säkerhetstäcke kan inte användas som vintertäckning.