Hem » Butiker & Webshop » Pool - Reservdelar & Tillbehör » Overflow & skimmer lösningar

Overflow & skimmer lösningar

Här kan man se dom olika overflow lösningar vi erbjuder även 2 st vanliga skimmer lösningar. 

Overflow Multi
Niveko
Den mest utbredda designen av overflow pool med lätt underhåll. Vi erbjuder varianterna med PVC-galler i många färgversioner eller med infogad sten från naturlig granit eller grekisk sten.
 
Overflow Infinity
Niveko
Overflow infinity är främst lämpligt för miljöer med terräng med variabel höjd, där vattnet rinner över poolkanten på ena sidan, vilket ger intryck av en oändlig utsikt över den omgivande miljön.
 
Overflow Advance
Niveko
Overflow Advance är en overflow pool kombinerad med limmad sten från naturlig granit. Designlösningen där innerstenen ligger under vattennivån, på vilket sätt den klara linjen i poolformen accentueras.
 
Overflow Underflow
Niveko
En mycket individuell lösning av överflödet, där vattnet rinner ut under golvet, på vilket sätt någon kant eller yta avslutas av överflödets tråg helt elimineras.
 
Overflow Evolution
Niveko
Designlösningen i Evolution-överflödes poolen, vilket ger intrycket av ett sammanhängande område mellan vattennivån och poolens omgivningar. Den unika lösningen betonas av den minimalistiska designen av poolkanten.
 
Skimmerpool Top Level
Niveko
Elegant skimmer pool lösning med ökad vattennivå som når nästan till poolkanten. Den låga skimmer typen kan väljas i den grundläggande plast varianten eller i varianten av rostfritt stål som ger en exklusiv touch.
 
Skimmer Invisible
Niveko
Tack vare den unika lösningen av skimmer installationen, som utvecklats av Niveko själva, har det skapats en minimalistisk övergång mellan poolväggen och avloppsvattnet, samtidigt som den maximala vattennivån bibehålls. Skimmer är installerad i den bakre delen av poolen.