Viskan Spa AB

Viskan Ekerö

Pris: 136 900kr
 • Viskan Ekerö

  STOR MASSAGEVARIATION

  Detta spabad har sex platser varav en härlig liggdel och ett hörnsäte med nackmassage som dessutom är utrustat med massage för underarmarna, vaderna och fötterna. Två av massagesätena styrs av en Dual Speed Pump med två hastigheter. Med ett knapptryck startas en mjuk massage, vid ytterligare ett knapptryck blir massagestrålarna betydligt kraftfullare. Den mjuka massagen är en perfekt nedtrappning efter en stunds kraftfullt knådande och masserande, eller om de yngre barnen vill bada utan alltför kraftiga massage-strålar.

  Liggdelen har en separat massagepump, Flexi Pump med flera hastigheter. Med denna ändrar du styrkan på massagen med ett knapptryck eller låta pumpen själv vandra mellan en mjuk och stillsam till en kraftfull och intensiv.

  Prisgaranti:
  I våra butiksområden håller vi en prisgaranti, dvs vi matchar eventuella kampanjer från andra återförsäljare och bjuder er dessutom en extra belöning då ni orderlägger ert spabad hos oss. Denna prisgaranti gäller i våra butikers region mot uppvisande av annan återförsäljares kampanj eller erbjudande på nytillverkat spabad från Viskan Spa. Prisgarantin gäller endast vid fysiskt besök i våra butiker!

 • Specifikationer

  Storlek230 x 230 cm
  Höjd100 cm
  Vikt tom/vattenfylld439/2.154 kg
  Vattenmängd1.715 L
  Avsvalknings/barnsäteJa
  BelysningJa
  VattennivåbelysningJa
  Belyst vattenfall & reglageJa
  Nackkuddar5 st
  Nack-/skuldermassage1 st
  Pump 12hp, 1.500 W
  Pump 23hp, 2.200 W Dual Speed Pump
  Pump 32hp, 1.500 W, FlexiPump
  Separat cirkpumpJa
  Titaniumvärmare3kW
  ACS reningssystemJa
  AromaterapiJa
  Rostfria jetJa
  Massagejets52 st
  Partikelfilter2 st
  Elanslutning3N 400V 3x16A 50Hz 8.462W