Viskan Spa AB

Viskan Lindö

Pris: 136 900kr
 • Viskan Lindö

  TVÅ DJUPA HÖRNSÄTEN MED HELKROPPSMASSAGE

  Viskan Lindö har åtta platser, varav två är djupa hörnsäten med helkroppsmassage, där du får nack-, rygg-, höft-, underarms-, vad- och fotmassage. Dessa har även massagejets i olika storlekar och funktioner för en så behaglig och varierande massageupplevelse som möjligt. Du ändrar styrkan på massagen med ett knapptryck eller låter pumpen själv växla mellan en mjuk och stillsam massage till en kraftfull och intensiv.

  Tre av massagesätena styrs av en pump med två hastigheter. Med ett knapptryck startas en mjuk massage, vid ytterligare ett knapptryck blir massagestrålarna betydligt kraftfullare. Den mjuka massagen är en perfekt nedtrappning efter en stunds kraftfullt knådande och masserande, eller om de yngre barnen vill bada utan alltför kraftiga massagestrålar.

  Prisgaranti:
  I våra butiksområden håller vi en prisgaranti, dvs vi matchar eventuella kampanjer från andra återförsäljare och bjuder er dessutom en extra belöning då ni orderlägger ert spabad hos oss. Denna prisgaranti gäller i våra butikers region mot uppvisande av annan återförsäljares kampanj eller erbjudande på nytillverkat spabad från Viskan Spa. Prisgarantin gäller endast vid fysiskt besök i våra butiker!

 • Specifikationer

  Storlek230 x 230 cm
  Höjd100 cm
  Vikt tom/vattenfylld460/2.305 kg
  Vattenmängd1.845 L
  Avsvalknings/barnsäteJa
  BelysningJa
  VattennivåbelysningJa
  Belyst vattenfall & reglageJa
  Nackkuddar6 st
  Nack-/skuldermassage2 st
  Pump 12hp, 1.500 W
  Pump 23hp, 2.200 W Dual Speed Pump
  Pump 32hp, 1.500 W, FlexiPump
  Separat cirkpumpJa
  Titaniumvärmare3kW
  ACS reningssystemJa
  AromaterapiJa
  Rostfria jetJa
  Massagejets63 st
  Partikelfilter2 st
  Elanslutning3N 400V 3x16A 50Hz 8.462W