Hem » Pooler » Glasfiberpool » Glasfiberpool Compact » Ametyst med pooltak, inkl Installation!

Mountfield

Ametyst med pooltak, inkl Installation!

Pris: 289 900kr 319 900kr
 • Compact Ametyst med pooltak

  Vi har här satt ihop kompletta poolpaket inklusive passande pooltak samt installation och uppstart, dessa poolpaket presenterar vi till ett fantastiskt bra pris utan att pruta på kvalitet. Allt i en leverans direkt från fabrik, optimerad fraktkostnad gör att vi kan pressa priset till riktigt bra nivå.

  Komplett poolpaket möjliggör bad inom några veckor!

  Compactpoolerna och passande Pooltak Compact är ett riktigt bra och komplett poolpaket för den som på enkelt sätt vill förverkliga sin pooldröm, vi har inkluderat hela installationen på poolen samt reningsanläggning, inklusive värmepump. Vi avslutar projektet med att starta upp poolen ihop med kund och gå igenom funktionen. Uppstarten blir kvittot på att allt är med och fungerar.

  Kort leveranstid och teknisk installation på leveransdagen gör att man många gånger kan bada endast fyra veckor efter beställning.

  Pool och Pooltak i högsta kvalitet, men till pressat pris!

  Våra glasfiberpooler Compact tillverkas under strikt kvalitetskontroll, keramisk kärna och övriga kompositlager ger en otroligt stabil pool av högsta kvalitet som står sig i konkurens med betydligt dyrare pooler. Vi har genom vårt samarbete med vår tillverkare satt ihop dessa kompletta poolpaket utan att på något sätt pruta på kvalitet. Pooltaket Compact är också av högsta kvalitet med rejäla profiler och även stabila paneler i 10mm polykarbonat, kanalplast. Till dessa poolpaket har vi valt att lackera pooltakets profiler i Anthracitgrå färg, färgvalet matchar poolernas färger otroligt fint och ger en helhetskänsla av designad lyx. Detta är poolpaketet för dig som vill ha kvalitet för hela året, bländande ytfinnish och samtidigt styrka i konstruktion och materialval som tål hela årets påfrestningar.

  VI ÄR MED DIG HELA VÄGEN

  I detta kompletta poolpaket ingår teknisk installation av poolen och dess utrustning så som reningsanläggning och uppvärmning via poolvärmepump. Vi avslutar installationen med att starta upp poolen ihop med kund, ett verkligt kvitto på att allt är med och fungerar väl.

  Alla priser som anges är exklusive gräv och el, dock offererar Pool Sweden gärna hel entreprenad så du kan känna dig trygg i hela processen. Till alla poolpaket ingår värmepump, städkit, poolrobot, kempaket samt utbildning så att du lugnt kan ta hand om din nya pool på bästa sätt.

  Tillkommande kostnader:

  - Grävning och återfyllnad enligt instruktion.
  - Inlyft av poolen till plats.
  - Framdragning av el till teknikplats, samt inkoppling av belysning. Detta skall göras av behörig elektriker.

 • Specifikationer

  Storlek (LxBxD)6,18 x 3,14 x 1,40 meter
  UrsprungTillverkas i Europa för Nordiskt klimat
  BelysningLED-lampa Eurolite 270 LED white - Kopplingsbox och transformator
  ReningSandfilter
  SkimmerIngår
  InloppIngår
  FilterglasIngår
  GarantiUpp till 30 år på poolen/3 år på pooltaket
  Teknisk installation ingårInstallation av pool samt rening, avslutas med uppstart ihop med kund
  Poolrobot samt städutrustningIngår
  Startpaket med kemikalierIngår
  PooltakCompact 3 ingår, Innermått: 3,90x6,42 meter Höjd: 98 cm
  VärmepumpAzuro BP 85 ingår
  Garanti:Upp till 10 år på poolen/3 år på pooltaket