Hem » Pooler » Glasfiberpool » Glasfiberpool Compact » Diamant med pooltak POPP-P9, inkl Installation!

Mountfield

Diamant med pooltak POPP-P9, inkl Installation!

Pris: 419 900kr 449 900kr
 • Compact Diamant med Pooltak POPP-P9, inklusive installation och uppstart!

  Vi har här satt ihop kompletta poolpaket med compactpoolen Diamant inklusive Prestigepooltaket POPP-P9 med installation och uppstart, detta poolpaket presenterar vi till ett fantastiskt bra pris utan att pruta på kvalitet. Allt i en leverans direkt från fabrik, optimerad fraktkostnad gör att vi kan pressa priset till riktigt bra nivå.

  Komplett poolpaket möjliggör bad inom några veckor!

  Compactpoolerna och pooltaket POPP-P9 är ett riktigt bra och komplett poolpaket för den som på enkelt sätt vill förverkliga sin pooldröm, vi har inkluderat hela installationen på poolen samt reningsanläggning, inklusive värmepump. Vi avslutar projektet med att starta upp poolen ihop med kund och gå igenom funktionen. Uppstarten blir kvittot på att allt är med och fungerar.

  Kort leveranstid och teknisk installation på leveransdagen gör att man många gånger kan bada endast fyra veckor efter beställning.

  Pool och Pooltak i högsta kvalitet, men till pressat pris!

  Våra glasfiberpooler Compact tillverkas under strikt kvalitetskontroll, keramisk kärna och övriga kompositlager ger en otroligt stabil pool av högsta kvalitet som står sig i konkurens med betydligt dyrare pooler. Vi har genom vårt samarbete med vår tillverkare satt ihop dessa kompletta poolpaket utan att på något sätt pruta på kvalitet. Pooltaket POPP-P9 är ett riktigt robust och stilrent prestigetak, marknadens kraftigaste och mest genomtänkta konstruktion. Pooltaket levereras vanligen med skena på endast ena sidan om poolen, detta ger en riktigt stilren installation. Pooltaket är extremt stabilt och även att man bara har skena på ena sidan så rullas pooltaket enkelt av en person.

  VI ÄR MED DIG HELA VÄGEN

  I detta kompletta poolpaket ingår teknisk installation av poolen och dess utrustning så som reningsanläggning och uppvärmning via poolvärmepump. Vi avslutar installationen med att starta upp poolen ihop med kund, ett verkligt kvitto på att allt är med och fungerar väl.

  Alla priser som anges är exklusive gräv och el, dock offererar Pool Sweden gärna hel entreprenad så du kan känna dig trygg i hela processen. Till alla poolpaket ingår värmepump, städkit, poolrobot, kempaket samt utbildning så att du lugnt kan ta hand om din nya pool på bästa sätt.

  Tillkommande kostnader:

  - Grävning och återfyllnad enligt instruktion.
  - Inlyft av poolen till plats.
  - Framdragning av el till teknikplats, samt inkoppling av belysning. Detta skall göras av behörig elektriker.