Hem » Pooler » Glasfiberpool » Rhino Ceramic Pool » Monaco 850 med pooltak POPP-P9, inkl Installation!

Rhino Pools

Monaco 850 med pooltak POPP-P9, inkl Installation!

Pris: 419 900kr 479 900kr
 • Rhino - Monaco 850 med Pooltaket POPP-P9, inkl Installation!

  Rhino Monaco 850,  en pool med helgaveltrappa, en generös sittbänk mellan trappstegen gör att poolen behåller mycket av sin simlängd, en genomtänkt designad trapplösning. Poolen går att få i många olika färger.

  Poolens mått på 3,7x8,5 meter och med djupet 150 cm ger bra med utrymme för både simmning och lek, en pool för alla i familjen.

  Pooltaket som ingår i vår paketlösning är POPP-P9 som är måttanpassat för poolstorleken. POPP-P9 är ett riktigt stilrent och extremt kraftigt premiumtak som kan monteras med skena på endast ena sidan om poolen om så önskas. Taket är diskret lågt och smälter in i poolmiljön på stiligt sätt, höjden på taket är beroende på poolstorlek. Detta val ger er en åretruntlösning som säkert täcker er pool, ett pooltak där ni utifrån grundutförandet kan välja till estetiska tillval för att passa in i er poolmiljön.

  I våra poolpaket ingår pool, alla montagedetaljer på poolen samt rening med cirkulationspump och filtrering, värmepump för uppvärmning, städpaket samt poolrobot och kemipaket.

  Våra egna tekniker monterar alla detaljer på poolen, monterar reningsanläggning på den plats ni färdigställt för detta. Som avslutning startar vi upp poolen ihop med er, ett riktigt kvitto på att allt är med och fungerar väl.

   

  Tillkommande kostnader:

  - Grävning och återfyllnad enligt instruktion.
  - Inlyft av poolen till plats.
  - Framdragning av el till teknikplats, samt inkoppling av belysning. Detta skall göras av behörig elektriker.
  - Eventuellt frakttillägg inom Sverige, beroende på leveransort.
  - Eventuella resekostnader vid pooltaksmontage om kunds omgivning ej är klar i tid.
  - Vattenfyllning.