RivieraPool

M-Line

M-LINE: SKRÄDDARSYDDA POOLER MED MOSAIK Pooler görs idag allt mer individuella, designen är mer anspråksfull: Raka reducerad linjer, riktiga proportioner, stilsäkert färg- och materialval. Därtill maximala funktioner - för en swimmingpool är mycket mer än bara en "bassäng fylld med vatten".
  • M-LINE: SKRÄDDARSYDDA POOLER MED MOSAIK

    Dagens pooldesign kräver tydliga koncept som klarar dagens krav. Ett koncept där ni bestämmer om ni i lugn och ro vill simma långa längder, vill ha en aktiv  fitnesspool eller en pool för hela familjen. Ett koncept för Fun & Function med trappanläggningar, som inte bara är till för att stiga ner och ur poolen, utan kanske även en massageplats och grundvattenlounge, motströmanläggning, massageteknik och luftbubblor. Ett ambientpaket med ljus och ljud.

    Basen för en M-Line bildar grunduppbyggnaden av poolen som består utav en i flera lager epoxyacrylatbyggd pool,  förstärkt med fiberglas. Därpå läggs en mosaik- eller stenyta även denna bearbetat och fogad med epoxy.

    Resultatet: En homogen materialuppbyggnad, som samtidigt har en utmärkt elastisitet. På så vis är det möjligt att belägga poolen med mosaik i fabriken, den färdiga poolen kan transporteras långa sträckor med lastbil. Detta är ett modernt koncept för pooler av högsta kvalitet och stil: chic i design med allt vad en pool beöver. Individuel design - utifrån er önskan. Färdigproducerad i fabriken med dagens moderna teknik.