Hem » Pooler » Glasfiberpool » RivieraPool » Rivierapool Style » Ancona 800/320 & Pooltak POPP-Elegant, inkl komplett Installation!

RivieraPool

Ancona 800/320 & Pooltak POPP-Elegant, inkl komplett Installation!

Rivierapool Ancona 800/320 med Pooltak POPP-Elegant, inkl komplett Installation!
Pris: 401 300kr 451 300kr
 • Rivierapool Ancona 800/320 med Pooltak POPP-Elegant, inkl komplett Installation!

  Vår kompositpool Ancona Style i serien Riviera är vårt premiummärke från Tyskland. Här får du hög  kvalité i form av keramisk kärna, rostfria delar i hela poolen, hög vattennivå och automatisk vattenpå- fyllning. Poolen byggs i sju olika skikt, som alla fyller bästa funktion för hållbarheten.

  GLASFIBERPOOL RIVIERA ANCONA MED POOLTAKET POPP-ELEGANT

  Pooltak POPP Elegant är ett av våra tre lågbyggda pooltak. Den vertikala sidoväggen är perfekt om man har höga poolkanter, dessutom ger det en elegant form. Pooltaket har utformats för att bli en låg och integrerad del av poolen, utan att pruta på säkerhet och funktion. Även detta tak har kanalplast och klart material i 4 mm polykarbonat. Tål barns lek, svenska vintrar och ger god värmeisolerande effekt. Väljer man klara gavlar får man ett vackert pooltak som ger god sikt i poolen från alla sidor.

  Möjligheterna är många – kontakta oss så designar vi en lösning efter dina önskemål.

  VI ÄR MED DIG HELA VÄGEN

  I detta kompletta poolpaket ingår teknisk installation av poolen och dess utrustning så som reningsanläggning och uppvärmning via poolvärmepump. Vi avslutar installationen med att starta upp poolen ihop med kund, ett verkligt kvitto på att allt är med och fungerar väl.

  Alla priser som anges är exklusive gräv och el, dock offererar Pool Sweden gärna hel entreprenad så du kan känna dig trygg i hela processen. Till alla poolpaket ingår inverterpump med Wi-Fi styrning, städkit, poolrobot, kempaket samt utbildning så att du lugnt kan ta hand om din nya pool på bästa sätt.