Hem » Pooler » Glasfiberpool » RivieraPool » Rivierapool Style » Modena 775/370 & Pooltak POPP-P7 SE, inkl komplett Installation!

RivieraPool

Modena 775/370 & Pooltak POPP-P7 SE, inkl komplett Installation!

Rivierapool Modens 775/370 med Pooltak POPP-P7 Sweden Edition, inkl komplett Installation!
Pris: 463 000kr 513 000kr
 • Rivierapool Modens 775/370 med Pooltak POPP-P7 Sweden Edition, inkl komplett Installation!

  Vår kompositpool Modena Style i serien Riviera är vårt premiummärke från Tyskland. Här får du hög  kvalité i form av keramisk kärna, rostfria delar i hela poolen, hög vattennivå och automatisk vattenpå- fyllning. Poolen byggs i sju olika skikt, som alla fyller bästa funktion för hållbarheten.

  GLASFIBERPOOL RIVIERAPOOL MODENA MED POOLTAKET POPP-P7 SWEDEN EDITION

  Pooltak POPP-P7 Sweden Edition är ett pooltak som trots stor bredd är väldigt lågt och ger en vacker och diskret täckning. Ihopskjutet och med förlängda skenor får ni en poolmiljö helt ostörd av pooltak och skymmande utsikt. Pooltaket POPP-P7 Sweden Edition går även att få med skena på bara en sida, vilket är väldigt effektivt på pooler med trappa på långsidan, eller för friformspooler. Taket har kanalplast och klart material i 4 mm polykarbonat för att tåla barns lek och svenska vintrar.
   
  Möjligheterna är många – kontakta oss så designar vi en lösning efter dina önskemål.

  VI ÄR MED DIG HELA VÄGEN

  I detta kompletta poolpaket ingår teknisk installation av poolen och dess utrustning så som reningsanläggning och uppvärmning via poolvärmepump. Vi avslutar installationen med att starta upp poolen ihop med kund, ett verkligt kvitto på att allt är med och fungerar väl.

  Alla priser som anges är exklusive gräv och el, dock offererar Pool Sweden gärna hel entreprenad så du kan känna dig trygg i hela processen. Till alla poolpaket ingår inverterpump med Wi-Fi styrning, städkit, poolrobot, kempaket samt utbildning så att du lugnt kan ta hand om din nya pool på bästa sätt.