Hem » Pooltak

Pooltak

Vårt breda erbjudande av Pooltak

Pooltak för var pool, måttanpassat pooltak POPP för dig som vill få en full ändad lösning med estetik och funktion i centrum. Men även vår serie av gedigna pooltaken Compact, ett alternativ när snävare budget skall hållas men man fortfarande vill ha ett pooltak för hela årets påfrestningar.

Pooltak till pooler och spabad, våra pooltak POPP måttdesignar vi till alla pooler.


Kontakta oss för att boka tid för mätning av er pool, på plats eller via telefonsupport - Komplett offert och ritning direkt efter uppmätning, inklusive slutmontage av pooltaket hos er.
Pooltak av högsta kvalitet till bästa pris med trygga garantier, upp till 6 år! Fabriksmonterat eller i box, köp gärna till vår populära tjänst monterat och klart.

Vårt Pooltakserbjudande

Vår utgångspunkt är att erbjuda var poolägare sitt anpassade skjutbara pooltak till bästa pris, våra tillverkande leverantörer finns i Europa och förstår vad Nordisktklimat innebär. Vi har valt vårt pooltaksortiment utifrån några mycket viktiga aspekter så som säkerhet, värmeekonomi, vintertäckning och stabilitet.

Våra vackra och gedigna fabriksmonterade pooltak är byggda i Kanalplast eller klarplast (Polykarbonat), detta ger en stabilitet på upp till 100 kg/m2 eller mer (beroende på bredd och höjd). På köpet får man också en god värmeisolering som varje dag hjälper till att spara pengar. Säkerhetsmässigt måste man tänka på att ett pooltak skall klara både snöfall och lekande barn. Vill man ha en heltransparent lösning kan man beställa alla skjutbara pooltak med klarplast (Polykarbonat). Pooltak skall vara en säker åretruntlösning!

Pooltak skall vara en säker åretruntlösning!

En investering i pooltak skall ge er säkerhet och smidighet, er pooltäckning skall vara en riktig åretruntlösning som täcker alla behov av barnsäkerhet, värmeekonomi och vintertäckning.

Gällande snölast är det dock viktigt att man alltid borstar av sitt pooltak efter snöfall, detta gäller oavsett hur gedigna och starka pooltak man köper. Ett gediget pooltak tål snöfall i kyla, men problematiken uppstår då vädret övergår i tö eller regn. Vid töväder eller regn absorberar snön på pooltaket vatten och vikten kan på dramatiskt vis öka snabbt. Detta är en fara för alla pooltak och kan leda till skador eller haverier. Håller man sitt pooltak rent från snö och smuts så får man en pooltäckning som varar i många problemfria år.

Pooltak och pool, Poolpaket till oslagbara priser!


Pooltaket Compact, Astra och Trend är anpassade till våra glasfiberpooler Compact och Calypso, men fungerar naturligtvis lika bra till andra pooler i motsvarande storlekar. Poltaken inkluderar skenor med förlängningsmöjlighet och kan skjutas åt båda håll. Eftersom detta pooltak är fabriksmonterat går det snabbt och smidigt att installera. Med kraftig kanalplast uppnår man en gedigen styrka som gör detta pooltak till en riktig åretruntlösning. Man får även en energibesparing, renare pool och möjlighet att förlänga sin poolsäsong med månader. Poolpaket med Compact keramisk pool och Compact Pooltak kan vi presentera till oslagbara priser!

Pooltak Compact i Box


Pooltak Compact i Box är vår storsäljare för den som vill köpa ett gediget pooltak, men montera det helt själv. Pooltaket har riktigt kraftiga profiler på hela 60x40 mm, det har även rejäla paneler i 10mm kanalplast, Polykarbonat. Jämför gärna detta med andra pooltak i box, detta är verkligen ett gediget pooltak där det låga priset inte beror på att man bantat kvalitet Vi tar hem hela långtradare med dessa modeller, detta gör att vi kan hålla ett mycket konkurenskraftigt pris, kanske är detta Sveriges billigaste pooltak?


www.pooltaksweden.se ingår i Pool Sweden AB