Hem » Pooltak » Pooltak POPP

Pooltak POPP

MÅTTBESTÄLLDA POOLTAK AV HÖGSTA KVALITET

Med stolthet har vi POPP:s utbud av Pooltak i vårt sortiment, vi är POPP:s största partner i Europa, detta ger våra kunder stor trygghet gällande service och support. POPP:s pooltak måttanpassar vi efter era önskemål för att skapa den poolmiljö ni önskar. Vi kan ta fram allt ifrån höga pooltak och terrasstak till extremt låga pooltak, kanske marknadens lägsta utan att pruta på kvalitet och profiltjocklek. Vi erbjuder alltid slutmontage av det fabriksmonterade pooltaket i er poolmiljö Låt oss designa efter era önskemål, vi vet ni kommer bli förvånade över design, mått och pris!

POPP-Perfekt FYND 341x867 cm
POPP International
99 900kr131 300kr
POPP-Elegant FYND 385x650 cm
POPP International
89 900kr110 800kr
POPP International
 
POPP International
 
POPP International
 
POPP International
 
POPP International
 
POPP International
 
POPP International
 
POPP International
 
POPP International
 
POPP International
 
POPP International
 
POPP International
 
POPP International
 
POPP International
 
POPP International
 

VARFÖR ETT POOLTAK POPP FRÅN POOL SWEDEN AB?

Efter noggranna jämförelser är vi övertygade om att detta är ett av de mest robusta och stiliga pooltak man kan köpa. Gedigna profiler utan onödiga skarvar eller synliga montage. Pooltakens aluminiumprofiler är alltid lackerade för att ge ett snyggt och tåligt ytskydd. Våra vackra och gedigna fabriksmonterade pooltak är byggda i Kanalplast eller klarplast (Polykarbonat), detta ger en stabilitet på upp till 100 kg/m2 eller mer (beroende på bredd och höjd). På köpet får man också en god värmeisolering som varje dag hjälper till att spara pengar, säkerhetsmässigt måste man tänka på att ett pooltak skall klara lekande barn. Vill man ha en heltransparent lösning kan man beställa alla skjutbara pooltak med klarplast (Polykarbonat).
Gällande snölast är det dock viktigt att man alltid borstar av sitt pooltak efter snöfall, detta gäller oavsett hur gedigna och starka pooltak man köper. Ett gediget pooltak tål snöfall i kyla, men problematiken uppstår då vädret övergår i tö eller regn. Vid töväder eller regn absorberar snön på pooltaket vatten och vikten kan på dramatiskt vis öka snabbt. Detta är en fara för alla pooltak och kan leda till skador eller haverier. Håller man sitt pooltak rent från snö och smuts så får man en pooltäckning som varar i många problemfria år.

Vår tillverkare POPP designar inga lågbudgettak, man vill tillhöra den väldigt lilla skara pooltakstillverkare i Europa som presterar toppkvalitet.

Pooltaken levereras med 5-års garanti, Klasik har hela 6-års garanti! Detta vittnar om hur noggrann produktion och kontroll vår tillverkare har. Alla tak levereras fabriksmonterade för att hålla denna höga kvalitet. Som ett komplement erbjuder vi våra kunder slutmontering, detta ger en extra försäkran om en väldigt lång och bekymmersfri livslängd.

Betala då du får ditt Pooltak, inga höga förskott!
Då du köper pooltak POPP från Pool Sweden får du trygghet hela vägen, inga höga förskott innan ni fått er leverans. Vi tar endast 20% i förskott då ni lägger order, resten får ni faktura på efter att pooltaket är levererat hem till er. Detta är en viktig trygghet som visar på att vi och vår tillverkare har den styrka ni skall kräva av en leverantör.
 

Kontakta oss för att få pris för just er pool med de mått och materialval ni önskar. Pris i lämnade offerter inkluderar frakt fram till tomtgräns, och om så önskas även montage vid er pool.

Viktigt att veta om Pooltak:

- Ett pooltaks bärande konstruktion skall vara rejält tilltagen och aluminiumen måste vara av rätt kvalitetsnivå. Högkvallitativ aluminium kostar extra men är avgörande då det gäller ett pooltaks bärighet och vridstyrka. Pooltaken POPP tillverkas alltid enligt den kvalitetsspecifikation som POPP International satt upp för att uppfylla bland annat den CE-märkning som finns för taken.

- Panelerna i taken är antingen i 8 mm klar kanalplast i polykarbonat, eller 4 mm solid och helklar kvalitet, i tester visar sig betydelsen av att inte pruta ner till tunnare material än detta. Ett pooltaks paneler skall bland annat ta upp den last tex ett barn kan utsätta taket för, lasten skall genom seghet och styrka i materialet växla ut kraften i takets bärande konstruktion. Här är det av yttersta vikt att takets paneler då klarar denna uppgift.

- Pooltakets skenor är också tillverkade i Aluminium, takets sektioner hålls kvar i skenan av en stormhake för att inte av vindens kraft lyftas ur skenan. Även här är det av yttersta vikt att aluminiumkvaliteten är den rätta och att konstruktionen innefattar tillräcklig grovlek för att år efter år stå emot utmattning genom vindpåfrestning. Skenor i dålig kvalitet slits sönder i hård vind av sin stormhake och sektionerna lyfts iväg på livsfarligt sätt.

- Pooltakets sektioner uppnår bästa kvalitet om dessa monteras i fabriksmiljö, detta kan tyckas självklart. Men mycket av marknadens pooltak levereras för kunds egna montage, taken brukar kallas "Pooltak i Box" I detta finns en god tanke om att hålla nere priset genom kunds egna arbete, men man bör fråga sig om det i trädgårdsmiljö är rimligt att uppnå fabrikantens högt ställda montagekrav. Man skall veta att skillnaden är stor mellan att slutmontera ett pooltak i en fabriks styrda miljö, där var sektion framställs i ett produktionsrack som har alla fasta förutsättningar fixerade så var individuell del får helt rätt montageförutsättning. Ser man denna process i fabriksmiljö så framstår det som självklart att "hemmabyggda" pooltak får väldigt svårt att uppnå samma slutliga kvalitet som ett fabriksmonterat tak. Detta resulterar ju rimligen i att många egenmonterade pooltak inte uppfyller de kvalitetsmärkningar en tillverkare märkt dem med?!  Pooltaken POPP är Alltid färdigmonterade i fabriksmiljö för att leva upp till och följa högt uppställd kvalitetsnivå och CE-märkning.

MÅTTBESTÄLLDA POOLTAK AV HÖGSTA KVALITET