Hem » Pooltak » Pooltak POPP » POPP-P9 FYND 360x711 cm

POPP International

POPP-P9 FYND 360x711 cm

Måttanpassade pooltak av högsta kvalitet. Kontakta oss för att få pris för just er pool och med de önskade mått och materialval ni önskar. Pris på sidan och i lämnade offerter inkluderar frakt fram till tomtgräns. (Individuellt frakttillägg vid leveranser till Norra Sverige, Norge samt Finland)
Pris: 109 900kr 156 300kr
Antal Köp
 • POPP-P9 FYND 360x711 cm

  Passa på, fyndpris på detta Prestige-pooltak! (Ett Pooltak till detta Fyndpris)
  Helt nytillverkat pooltak med fulla garantier, pooltaket finns på lager för snabb leverans. 

  Prestigetaket POPP-P9:
  - Innerbredd: 360 cm
  - Innerlängd: 711 cm
  - Högsta höjd: 46 cm
  - Ordinarie pris: 156.300:-
  - PRIS PÅ DETTA POOLTAK: 109.900:-
  - Kontakta oss: info@poolsweden.se

   

  Pooltaket POPP-P9 finns även att beställa måttanpassat för just er pool, klicka HÄR för att se hela utbudet av pooltak.

  Pooltak POPP P9 är ett pooltak som går att få designat väldigt lågt, ger en vacker och diskret täckning av er pool. Ihopskjutet och med förlängda skenor kan ni få en poolmiljö helt ostörd av pooltak som skymmer utsikt i känslig miljö. Pooltaket POPP-P9 går även att få med skena på bara en sida, eller om så önskars kan man installera detta gedigna tak utan skenor längs poolen. Kontakta oss så designar vi efter era önskemål.

  Pooltaket med möjligheter och få begränsningar

  Pooltak POPP P9 går att designa med generös innerbredd men ändå med väldigt begränsad totalhöjd. Detta är en viktig möjlighet för känsliga miljöre där ett pooltak annars skulle skymma en vidsträckt utsikt. Kan även vara viktigt ur bygglovsperspektiv, i vissa miljöer tillåts inte pooltak vara över 60 cm. Ett exempel på detta är Skånska Höllviken där vi ha många installationer.

  Möjligheterna med pooltak POPP P9 är många, kontakta oss med era tankar och skisser. Vi lyssnar av, besöker er och designar sedan direkt i vår tillverkares design och konstruktionssystem. På kort tid har ni både ritning och offert för att kunna gå vidare i ert skapande av er unika poolmiljö.

  Pooltaket man skjuter undan från solstolen

  Pooltak POPP P9 går även att motorisera, detta gör att man smidigt kan skjuta sitt stora pooltak till den position väder och vind kräver.
  Helt dold motorisering, laddning via solpaneler. Taket styrs via fjärrkontroll eller smartphone-app.

  Kort och gott, låt oss hjälpa er få bästa nytta av er poolmiljö!