Hem » Pooltak » Pooltak POPP » Pooltak POPP-Dynamik
Måttanpassat

POPP International

Pooltak POPP-Dynamik

Måttanpassade pooltak av högsta kvalitet. Kontakta oss för att få pris för just er pool och med de önskade mått och materialval ni önskar. Pris på sidan och i lämnade offerter inkluderar frakt fram till tomtgräns. (Individuellt frakttillägg vid leveranser till Norra Sverige, Norge samt Finland)
 • Pooltak POPP-Dynamik

  Pooltak POPP-Dynamik är ett pooltak som monteras inmot fast vägg, ett pooltak som även kan användas som mobilt uterum även om du inte har pool. Eller varför inte placera ert spabad på altanen under detta pooltak, när som hels kan man skjuta undan taket för att sola eller bada under bar himmel.

  Pooltaket med möjligheter och få begränsningar

  POPP-Dynamik kan även designas för att passa swimspa/spabad, ett perfekt sätt att få bästa flexibilitet för sitt spabadande året runt. Tänk, varmt spabadande i 38 grader då snön yr på utsidan.

  Möjligheterna med pooltak POPP-Dynamik är många, kontakta oss med era tankar och skisser. Vi lyssnar av, besöker er och designar sedan direkt i vår tillverkares design och konstruktionssystem. På kort tid har ni både ritning och offert för att kunna gå vidare i ert skapande av er unika poolmiljö.

 • Specifikationer

  Material4 mm Klar polykarbonat/Kanalplast i polykarbonat
  Möjlig breddInnermått: Upp till 5,60 meter
  Möjlig längdInnermått: Upp till ca 20 meter
  HöjdEfter önskemål
  Antal sektioner1-10 sektioner (beroende på taklängd)
  Profilmått70x40 mm
  CE-märkningJa, Pooltaken är CE-märkta enligt Europeiska normer.