Hem » Pooltak » Pooltak POPP » Pooltak POPP-Elegant
Måttanpassat

POPP International

Pooltak POPP-Elegant

Måttanpassade pooltak av högsta kvalitet. Kontakta oss för att få pris för just er pool och med de önskade mått och materialval ni önskar. Pris på sidan och i lämnade offerter inkluderar frakt fram till tomtgräns. (Individuellt frakttillägg vid leveranser till Norra Sverige, Norge samt Finland)
 • Pooltak POPP-Elegant

  Pooltaket POPP-Elegant är ett lågbyggt pooltak som ändå ger bra utrymme för bad under pooltaket. Den vertikala sidoväggen är perfekt om man tex har höga poolkanter, dessutom ger det en elegant form. Pooltaket har utformats för att bli en låg och integrerad del av poolen, utan att pruta på säkerhet och funktion, även detta tak har kanalplast och klart material i polykarbonat för att tåla barns lek.

  Fri måttsättning och möjlighet att välja material

  Detta vackra pooltak tillverkas med en kombination av kanalplast upp mot himmelen, men har samtidigt stående långsidor i klart material. Väljer man även klara gavlar får man ett väldigt vackert pooltak som ger god insyn i poolen från alla sidor.

  Pooltaket POPP-Elegant med riktigt rejäla profiler samt paneler i polykarbonat, ger god värmeisolerande effekt och styrka som tål Svenska vintrar.

  Kontakta oss för att få pris för just er pool och med de önskade mått och materialval ni önskar. Pris på sidan och i lämnade offerter inkluderar frakt fram till tomtgräns. (Individuellt frakttillägg vid leveranser till Norra Sverige, Norge samt Finland)

  Kort och gott, låt oss hjälpa er få bästa nytta av er poolmiljö!

 • Specifikationer

  MaterialKanalplast, Polykarbonat PC/4 mm Klar Polykarbonat PC
  Möjlig breddInnermått: Upp till 6,60 meter
  Möjlig längdInnermått: Upp till ca 18 meter
  HöjdFrån 60 cm
  Antal sektioner1-10 sektioner (beroende på taklängd)
  Profilmått70x40 mm Kraftiga profiler för Svenska förhållanden.
  Pris och MåttexempelAlla Pooltak POPP måttsätts efter kunds önskemål
  Frakt till Tomtgräns ingår!Frakttillägg norr om geografisk gräns: Uppsala/Karlstad/Strömstad
  CE-märkningJa, Pooltaken är CE-märkta enligt Europeiska normer.