Hem » Pooltak » Pooltak POPP » Pooltak POPP-Exkluziv
Måttanpassat

POPP International

Pooltak POPP-Exkluziv

Måttanpassade pooltak av högsta kvalitet. Kontakta oss för att få pris för just er pool och med de önskade mått och materialval ni önskar. Pris på sidan och i lämnade offerter inkluderar frakt fram till tomtgräns. (Individuellt frakttillägg vid leveranser till Norra Sverige, Norge samt Finland)
 • Pooltak POPP-Exkluziv

  Pooltak POPP-Exkluziv är ett pooltak som ger er en poolmiljö för alla väder. Ett poolrum för de dagar eller kvällar då väder inte är så trevligt, solig dag skjuter ni enkelt av taket från poolen.

  Pooltaket med möjligheter och få begränsningar

  Pooltak POPP-Exkluziv går att designa med generös innerbredd och full ståhöjd om så önskas. Taket kan skjutas helt av från poolen, alternativt öppnar man en eller flera sektioner på mitten.

  POPP-Exkluziv kan även designas för att passa swimspa/spabad, ett perfekt sätt att få bästa flexibilitet för sitt spabadande året runt. Tänk, varmt spabadande i 38 grader då snön yr på utsidan.

  Möjligheterna med pooltak POPP-Exkluziv är många, kontakta oss med era tankar och skisser. Vi lyssnar av, besöker er och designar sedan direkt i vår tillverkares design och konstruktionssystem. På kort tid har ni både ritning och offert för att kunna gå vidare i ert skapande av er unika poolmiljö.

 • Specifikationer

  Material4 mm Klar polykarbonat/Kanalplast i polykarbonat
  Möjlig breddInnermått: Upp till 5,10 meter
  Möjlig längdInnermått: Upp till ca 20 meter
  HöjdEfter önskemål
  Antal sektioner1-10 sektioner (beroende på taklängd)
  Profilmått70x40 mm Kraftiga profiler för Svenska förhållanden.
  CE-märkningJa, Pooltaken är CE-märkta enligt Europeiska normer.