Hem » Pooltak » Pooltak POPP » Pooltak POPP-Klasik
Måttanpassat

POPP International

Pooltak POPP-Klasik

Måttanpassade pooltak av högsta kvalitet. Kontakta oss för att få pris för just er pool och med de önskade mått och materialval ni önskar. Pris på sidan och i lämnade offerter inkluderar frakt fram till tomtgräns. (Individuellt frakttillägg vid leveranser till Norra Sverige, Norge samt Finland)
 • Pooltak POPP-Klasik

  Pooltaket POPP-Klasik är ett riktigt robust pooltak med klasisk stil, taket är av högre modell och kan höjas upp så det blir full ståhöjd. Detta ger utrymme för bad och lek under pooltaket.

  Fri måttsättning och möjlighet att välja material

  Detta robusta pooltak tillverkas med paneler i antingen kanalplast eller helt klart materiel. Man kan även kombinera dessa material utifrån egen önskan, vanligast är att kunder väljer att ha pooltaket POPP-Klasik med kanalplast på toppen men gavlar i helklart materiel. Detta ger ett lättskött tak med god insyn via gavlarna.

  Pooltaket POPP-Klasik med riktigt rejäla profiler samt paneler i polykarbonat, ger god värmeisolerande effekt och styrka som tål Svenska vintrar.

  Kontakta oss för att få pris för just er pool och med de önskade mått och materialval ni önskar. Pris på sidan och i lämnade offerter inkluderar frakt fram till tomtgräns. (Individuellt frakttillägg vid leveranser till Norra Sverige, Norge samt Finland)

  Kort och gott, låt oss hjälpa er få bästa nytta av er poolmiljö!

 • Specifikationer

  MaterialKanalplast, Polykarbonat PC/4 mm Klar Polykarbonat PC
  Möjlig breddInnermått: Upp till 6,60 meter
  Möjlig längdInnermått: Upp till ca 18 meter
  HöjdFrån 86 cm
  Antal sektioner1-10 sektioner (beroende på taklängd)
  Profilmått70x40 mm Kraftiga profiler för Svenska förhållanden.
  Garanti6 år
  CE-märkningJa, Pooltaken är CE-märkta enligt Europeiska normer.
Relaterade produkter