Hem » Pooltak » Pooltak POPP » Pooltak POPP-Kreativ
Måttanpassat

POPP International

Pooltak POPP-Kreativ

Måttanpassade pooltak av högsta kvalitet. Kontakta oss för att få pris för just er pool och med de önskade mått och materialval ni önskar. Pris på sidan och i lämnade offerter inkluderar frakt fram till tomtgräns. (Individuellt frakttillägg vid leveranser till Norra Sverige, Norge samt Finland)
 • Pooltak POPP-Kreativ

  Pooltak POPP-Kreativ är ett av våra lägsta pooltak. Diskret höjd och en design med helglasade kanter, detta är ett pooltak som passar in perfekt i en stilren omgivning. Pooltaket blir ett smycke ihop med er vackert belysta pool.

  Pooltaket har utformats för att bli en låg och integrerad del av poolen, utan att pruta på säkerhet och funktion, detta tak har 4 mm Klar Polykarbonat PC för bästa stabilitet.

  Fri måttsättning och möjlighet att välja material

  Detta robusta pooltak tillverkas med paneler helt i 4 mm Klar Polykarbonat PC för bästa stabilitet.. Man kan även kombinera dessa material utifrån egen önskan.

  Pooltaket POPP-Kreativ med riktigt rejäla profiler samt paneler i polykarbonat, ger god värmeisolerande effekt och styrka, man skall dock vara försiktig med snölast då denna modell är väldigt låg och platt. För snörika regioner kan pooltaket POPP-P7 eller POPP-P9 vara ett bättre alternativ. Prestigemodellerna P7/P9 är extremt stabila, kraftigare tak är svårt att finna. Klicka här för att jämföra med Pooltaket POPP-P9.

  Kontakta oss för att få pris för just er pool och med de önskade mått och materialval ni önskar. Pris på sidan och i lämnade offerter inkluderar frakt fram till tomtgräns. (Individuellt frakttillägg vid leveranser till Norra Sverige, Norge samt Finland)

  Kort och gott, låt oss hjälpa er få bästa nytta av er poolmiljö!

 • Specifikationer

  Material4 mm Klar Polykarbonat PC
  Möjlig breddInnermått: Upp till 5,60 meter
  Möjlig längdInnermått: Upp till ca 18 meter
  HöjdFrån 746cm
  Antal sektioner1-10 sektioner (beroende på taklängd)
  Profilmått70x40 mm Kraftiga profiler för Svenska förhållanden.
  CE-märkningJa, Pooltaken är CE-märkta enligt Europeiska normer.
Relaterade produkter