Hem » Pooltak » Pooltak POPP » Pooltak POPP-P3
Måttanpassat

POPP International

Pooltak POPP-P3

Måttanpassade pooltak av högsta kvalitet. Kontakta oss för att få pris för just er pool och med de önskade mått och materialval ni önskar. Pris på sidan och i lämnade offerter inkluderar frakt fram till tomtgräns. (Individuellt frakttillägg vid leveranser till Norra Sverige, Norge samt Finland)
 • Pooltak POPP-P3

  Pooltak POPP P3 är ett pooltak som ger er en poolmiljö för alla väder. Ett poolrum för de dagar eller kvällar då väder inte är så trevligt, solig dag skjuter ni enkelt av taket från poolen. Manövrering av taket görs antingen manuellt, eller via fjärrkontroll/app. Motoriseringen är helt dold och behöver ingen elektrisk anslutning.

  Pooltaket med möjligheter och få begränsningar

  Pooltak POPP P3 går att designa med generös innerbredd och full ståhöjd. Detta gör att man till och med kan ställa taket med gavel längs poolens långsida, är väldigt effektivt på pooler med trappa på långsidan, eller för friformspooler där man kanske har en däcksyta intill pool och pooltrappa.

  POPP-P3 kan även designas för att passa swimspa/spabad, oftast önskas sig då kund lite lägre takhöjd. Ett perfekt sätt att få bästa flexibilitet för sitt spabadande året runt. Tänk, varmt spabadande i 38 grader då snön yr på utsidan.

  Möjligheterna med pooltak POPP P3 är många, kontakta oss med era tankar och skisser. Vi lyssnar av, besöker er och designar sedan direkt i vår tillverkares design och konstruktionssystem. På kort tid har ni både ritning och offert för att kunna gå vidare i ert skapande av er unika poolmiljö.

  Pooltaket man skjuter undan från solstolen

  Pooltak POPP P3 går även att motorisera, detta gör att man smidigt kan skjuta sitt stora pooltak till den position väder och vind kräver.
  Helt dold motorisering, laddning via solpaneler. Taket styrs via fjärrkontroll eller smartphone-app.

  Kort och gott, låt oss hjälpa er få bästa nytta av er poolmiljö!

 • Specifikationer

  Material4 mm Klar polykarbonat
  Möjlig breddInnermått: Upp till 7,10 meter
  Möjlig längdInnermått: Upp till ca 20 meter
  HöjdEfter önskemål
  Antal sektioner1-10 sektioner (beroende på taklängd)
  Profilmått70x65 mm
  CE-märkningJa, Pooltaken är CE-märkta enligt Europeiska normer.