Hem » Pooltak » Pooltak POPP » Pooltak POPP-P7 Sweden Edition
Måttanpassat

POPP International

Pooltak POPP-P7 Sweden Edition

Måttanpassade pooltak av högsta kvalitet. Kontakta oss för att få pris för just er pool och med de önskade mått och materialval ni önskar. Pris på sidan och i lämnade offerter inkluderar frakt fram till tomtgräns. (Individuellt frakttillägg vid leveranser till Norra Sverige, Norge samt Finland) (Angivet pris är ett exempel för pool 3x6 meter, se fler prisexempel nedan)
Pris: 109 900kr 133 700kr
 • Pooltak POPP-P9 Sweden Edition

  Samma pooltak som POPP-P7, men till lägre pris!

  POPP-P7 Sweden Edition är i grunden samma pooltak som Premiumtaket POPP-P7. Då vi nu tagit fram systertaket POPP-P7 Sweden Edition har vi tagit bort möjligheten att motorisera, detta för att utan att påverka kvalitet få ner priset. Det är fortfarande samma exeptionellt kraftiga profiler, samma stil och samma möjlighet att få skena på endast ena sidan om poolen. Alla pooltak i vår serie POPP måttanpassas helt efter kunds önskemål. Vi har dock i specen nedan angivit några exempelpriser vid olika storlek.

  Pooltak POPP-P7 Sweden Edition är ett pooltak som går att få designat väldigt lågt, ger en vacker och diskret täckning av er pool. Ihopskjutet och med förlängda skenor kan ni få en poolmiljö helt ostörd av pooltak som skymmer utsikt i känslig miljö. Pooltaket POPP-P7 Sweden Edition går även att få med skena på bara en sida. Kontakta oss så designar vi efter era önskemål.

  Pooltaket med möjligheter och få begränsningar

  Pooltak POPP-P7 Sweden Edition går att designa med generös innerbredd men ändå med väldigt begränsad totalhöjd. Detta är en viktig möjlighet för känsliga miljöre där ett pooltak annars skulle skymma en vidsträckt utsikt, kan även vara viktigt ur bygglovsperspektiv.

  Möjligheterna med pooltak POPP-P7 Sweden Edition är många, kontakta oss med era tankar och skisser. Vi lyssnar av, besöker er och designar sedan direkt i vår tillverkares design och konstruktionssystem. På kort tid har ni både ritning och offert för att kunna gå vidare i ert skapande av er unika poolmiljö.

  Kort och gott, låt oss hjälpa er få bästa nytta av er poolmiljö!

 • Specifikationer

  Material4 mm Klar polykarbonat
  Antal sektioner1-7 sektioner (beroende på taklängd)
  Profilmått70x65 mm Kraftiga profiler för Svenska förhållanden.
  Frakt till Tomtgräns ingår!Frakttillägg norr om geografisk gräns: Uppsala/Karlstad/Strömstad
  Pris och MåttexempelAlla Pooltak POPP måttsätts efter kunds önskemål
  Möjlig längdInnermått: Upp till ca 18,0 meter
  Möjlig breddInnermått: Upp till 6,10 meter
  CE-märkningJa, Pooltaken är CE-märkta enligt Europeiska normer.
 • Kundrecensioner

  • Pooltak popp p7
   Sällan jag blir så positivt överraskad. Jag har tittat runt på många modeller pooltak men detta slår allt. Väldigt nöjd jag valde popp p7 från poolsweden. Och väldigt proffsigt monterat av killarna, tacka dem
  Skriv recension