Hem » Pooltak » Pooltak POPP » Pooltak POPP-P7
Måttanpassat

POPP International

Pooltak POPP-P7

Måttanpassade pooltak av högsta kvalitet. Kontakta oss för att få pris för just er pool och med de önskade mått och materialval ni önskar. Pris på sidan och i lämnade offerter inkluderar frakt fram till tomtgräns. (Individuellt frakttillägg vid leveranser till Norra Sverige, Norge samt Finland)
 • Pooltak POPP-P7

  Pooltak POPP P7 är ett pooltak som trots stor bredd är väldigt lågt, ger en vacker och diskret täckning av er pool. Ihopskjutet och med förlängda skenor kan ni få en poolmiljö helt ostörd av pooltak som skymmer utsikt i känslig miljö. P7 går även att få med skena på bara en sida, eller om så önskars kan man installera detta gedigna tak utan skenor längs poolen. Kontakta oss så designar vi efter era önskemål.

  Pooltaket med möjligheter och få begränsningar

  Pooltak POPP P7 går att designa med generös innerbredd. Detta gör att man till och med kan ställa taket med gavel längs poolens långsida, är väldigt effektivt på pooler med trappa på långsidan, eller för friformspooler där man kanske har en däcksyta intill pool och pooltrappa.

  Möjligheterna med pooltak POPP P7 är många, kontakta oss med era tankar och skisser. Vi lyssnar av, besöker er och designar sedan direkt i vår tillverkares design och konstruktionssystem. På kort tid har ni både ritning och offert för att kunna gå vidare i ert skapande av er unika poolmiljö.

  Pooltaket man skjuter undan från solstolen

  Pooltak POPP P7 går även att motorisera, detta gör att man smidigt kan skjuta sitt stora pooltak till den position väder och vind kräver.
  Helt dold motorisering, laddning via solpaneler. Taket styrs via fjärrkontroll eller smartphone-app.

  Kort och gott, låt oss hjälpa er få bästa nytta av er poolmiljö!

 • Specifikationer

  Material4 mm Klar polykarbonat
  Möjlig breddInnermått: Upp till 7,10 meter
  Möjlig längdInnermått: Upp till ca 20 meter
  HöjdFrån 48 cm
  Antal sektioner1-10 sektioner (beroende på taklängd)
  Profilmått70x65 mm Kraftiga profiler för Svenska förhållanden.
  Pris och MåttexempelAlla Pooltak POPP måttsätts efter kunds önskemål
  Frakt till Tomtgräns ingår!Frakttillägg norr om geografisk gräns: Uppsala/Karlstad/Strömstad
  CE-märkningJa, Pooltaken är CE-märkta enligt Europeiska normer.