Hem » Pooltak » Pooltak POPP » Pooltak POPP-Perfekt
Måttanpassat

POPP International

Pooltak POPP-Perfekt

Måttanpassade pooltak av högsta kvalitet. Kontakta oss för att få pris för just er pool och med de önskade mått och materialval ni önskar. Pris på sidan och i lämnade offerter inkluderar frakt fram till tomtgräns. (Individuellt frakttillägg vid leveranser till Norra Sverige, Norge samt Finland)
 • Pooltak POPP-Perfekt

  Pooltaket POPP-Perfekt är ett riktigt robust pooltak som till normalstora pooler är ca 1 meter högt, detta ger rymligt utrymme för bad under pooltaket. Pooltaket har utformats för att bli en integrerad del av poolen, utan att pruta på säkerhet och funktion.

  Fri måttsättning och möjlighet att välja material

  Detta robusta pooltak tillverkas med paneler i antingen kanalplast eller helt klart materiel. Man kan även kombinera dessa material utifrån egen önskan, vanligast är att kunder väljer att ha pooltaket POPP-Perfekt med kanalplast på toppen men gavlar i helklart materiel. Detta ger ett lättskött tak med god insyn via gavlarna.

  Pooltaket POPP-Perfekt med riktigt rejäla profiler samt paneler i polykarbonat, ger god värmeisolerande effekt och styrka som tål Svenska vintrar.

  Kontakta oss för att få pris för just er pool och med de önskade mått och materialval ni önskar. Pris på sidan och i lämnade offerter inkluderar frakt fram till tomtgräns. (Individuellt frakttillägg vid leveranser till Norra Sverige, Norge samt Finland)

  Kort och gott, låt oss hjälpa er få bästa nytta av er poolmiljö!

 • Specifikationer

  MaterialKanalplast, Polykarbonat PC/4 mm Klar Polykarbonat PC
  Möjlig breddInnermått: Upp till 6,60 meter
  Möjlig längdInnermått: Upp till ca 18 meter
  HöjdFrån 75 cm
  Antal sektioner1-10 sektioner (beroende på taklängd)
  Profilmått70x40 mm Kraftiga profiler för Svenska förhållanden.
  CE-märkningJa, Pooltaken är CE-märkta enligt Europeiska normer.