Hem » Pooltak » Pooltak POPP » Pooltak POPP-Selekt
Måttanpassat

POPP International

Pooltak POPP-Selekt

Måttanpassade pooltak av högsta kvalitet. Kontakta oss för att få pris för just er pool och med de önskade mått och materialval ni önskar. Pris på sidan och i lämnade offerter inkluderar frakt fram till tomtgräns. (Individuellt frakttillägg vid leveranser till Norra Sverige, Norge samt Finland)
 • Pooltak POPP-Selekt

  Pooltak POPP-Selekt är ett av våra lägsta pooltak som alltid levereras med helklart material, 4 mm klar polykarbonat. Taket har skena på endast ena sidan om poolen, du väljer själv sida inför beställning. Diskret höjd och design, detta är ett pooltak som passar in perfekt i en stilren omgivning. Pooltaket blir ett smycke ihop med er vackert belysta pool.

  Pooltaket har utformats för att bli en låg och integrerad del av poolen, utan att pruta på säkerhet och funktion, detta tak har 4 mm Klar Polykarbonat PC för bästa stabilitet.

  Fri måttsättning och möjlighet att välja material

  Detta robusta pooltak tillverkas med paneler helt i 4 mm Klar Polykarbonat PC för bästa stabilitet.

  Pooltaket POPP-Selekt med riktigt rejäla profiler samt paneler ger god värmeisolerande effekt och styrka, man skall dock vara försiktig med snölast då denna modell är väldigt låg och platt, vi tillråder inte att ha pooltaket POPP-Selekt som vintertäckning utan att vintersäkra enligt vår instruktion. För snörika regioner är pooltaket POPP-P7 eller POPP-P9 ett bättre alternativ. Prestigemodellerna P7/P9 är extremt stabila, kraftigare tak är svårt att finna. Klicka här för att jämföra med Pooltaket POPP-P9.

  Kontakta oss för att få pris för just er pool och med de önskade mått och materialval ni önskar. Pris på sidan och i lämnade offerter inkluderar frakt fram till tomtgräns. (Individuellt frakttillägg vid leveranser till Norra Sverige, Norge samt Finland)

  Kort och gott, låt oss hjälpa er få bästa nytta av er poolmiljö!

 • Kundrecensioner

  • Riktigt snyggt Pooltak!
   Var lite orolig innan jag fått taket monterat att det skulle rulla tungt. Men såå nöjd, snyggt och rejält och rullar hur lätt som helst även att pooltaket bara har skena på en sida. Kanon Poolsweden
  Skriv recension