Hem » Pooltak » Pooltak POPP » Pooltak POPP-Variant
Måttanpassat

POPP International

Pooltak POPP-Variant

Måttanpassade pooltak av högsta kvalitet. Kontakta oss för att få pris för just er pool och med de önskade mått och materialval ni önskar. Pris på sidan och i lämnade offerter inkluderar frakt fram till tomtgräns. (Individuellt frakttillägg vid leveranser till Norra Sverige, Norge samt Finland)
 • Pooltak POPP-Variant

  Pooltak POPP-Variant är ett pooltak som kombinerar två modeller av pooltaken POPP. På detta sätt kan man få en högre del invid sin pooltrappa och en lägre del utöver poolen. På detta sätt får man en del av pooltaket över altandäcket med full ståhöjd innan man kliver ner för trappa eller stege och simmar in under den lägre delen av pooltaket.

  Pooltaket med möjligheter och få begränsningar

  Pooltak POPP-Variant går att designa utifrån ditt önskemål, ett tak som inte skymmer utsikt över poolen, men ändå ger full ståhöjd i den del av taket där du har dörren. Taket kan skjutas helt av från poolen, alternativt öppnar man en eller flera sektioner på mitten.

  POPP-Variant kan även designas för att passa swimspa/spabad, ett perfekt sätt att få bästa flexibilitet för sitt spabadande året runt. Tänk, varmt spabadande i 38 grader då snön yr på utsidan.

  Möjligheterna med pooltak POPP-Variant är många, kontakta oss med era tankar och skisser. Vi lyssnar av, besöker er och designar sedan direkt i vår tillverkares design och konstruktionssystem. På kort tid har ni både ritning och offert för att kunna gå vidare i ert skapande av er unika poolmiljö.

 • Specifikationer

  Material4 mm Klar polykarbonat/Kanalplast i polykarbonat
  Möjlig breddInnermått: Upp till 5,60 meter
  Möjlig längdInnermått: Upp till ca 20 meter
  HöjdEfter önskemål
  Antal sektioner1-10 sektioner (beroende på taklängd)
  Profilmått70x40 mm
  CE-märkningJa, Pooltaken är CE-märkta enligt Europeiska normer.