Hem » Spabad » Spas of Sweden

Spas of Sweden

Spas of Sweden - Välutrustade Spabad och SwimSpa från Pool Sweden

Spabad och SwimSpa designade helt för nordiska förhållanden, rejält isolerade och generöst utrustade - men till ett fördelaktigt pris. Utmärkande för våra spabad är att de har platser med bra sittdjup så axlar kommer under vattnet, flera av modellerna är utrustade med axel och nack-massage. Baden har som standard kraftfull UV-rening och separat cirkulationspump, detta för att uppnå effektiv rening och uppvärmning.

Baden finns för visning i våra butiker Göteborg, Växjö samt Borgholm och Färjestaden på Öland.

Välkända komponenter och styrsystem från Balboa ger generösa garantier på dessa spabad och SwimSpa, det skall vara tryggt att äga och använda sitt Spabad eller SwimSpa.

 

Garantier:

Stomme: 10 år
Badkopp: 5 år
Komponenter: 3 år
Utökad garanti på Cirkulationspump: 5 år - Vid dokumenterat användande av Spafilter och Kem från Pool Sweden AB

Se utförlig garantibeskrivning längre ner på denna sida.

Vi lämnar följande garantier på våra spabad och SwimSpa:

• 10 års garanti på ram och stomme
• 5 års skalgaranti (mot krackeleringar och missfärgningar)
• 3 års komponentgaranti (belysning, nackkuddar, UV-C lampa/ozongenerator, lock och filter är förbrukningsvaror med varierande livslängd och ingår därför inte i komponentgarantin).
Utökad garanti på Cirkulationspump: 5 år - Vid dokumenterat användande av Spafilter och Kem från Pool Sweden AB

Garanti gäller för spabad som används för privat bruk.

För att våra servicetekniker ska kunna utföra ett serviceärende (t.ex. garanti) är det mycket viktigt att alla sidor av badet är tillgängligt. Pool Sweden står inte för någon kostnad förknippad med att få spabadet eller swimspa tillgängligt för servicetekniker (t.ex. vid garantiärende).
Vid ett eventuellt utbyte av ditt spabad eller swimspa sker leverans och upphämtning till tomtgräns. Pool Sweden står inte för några eventuella kostnader vid användning av kranbil, elektriker eller uppstart av spabad eller swimspa.