Hem » Spabad » Viskan Spa

Viskan Spa

MADE IN SKENE - VÄSTERGÖTLAND - SWEDEN

Viskan Spa, ett rigtigt kvalitetsbad där vi som återförsäljare känner Svenskheten - närheten till service och svar på kunders frågor.
I Skene, Västergötland designar och bygger Viskan Spa sina Spabad för Svenska förhållanden. Viskan är en av de största tillverkarna av premium-spabad i hela Europa. Mycket glädjande för oss och våra kunder att upptäcka och uppleva fördelarna och tryggheten med ett Svenskt Viskan Spa

 

Pool Sweden AB har butiker med utställning av Viskan Spa i Göteborg, Växjö och Norrköping. Kika gärna in hos oss och diskutera spabad, provsitt och upptäck hur bekväma och ombonade dessa spabad är.

Prisgaranti:
I våra butiksområden håller vi en prisgaranti, dvs vi matchar eventuella kampanjer från andra återförsäljare och bjuder er dessutom en extra belöning då ni orderlägger ert spabad hos oss. Denna prisgaranti gäller i våra butikers region mot uppvisande av annan återförsäljares kampanj eller erbjudande på nytillverkat spabad från Viskan Spa. Prisgarantin gäller endast vid fysiskt besök i våra butiker!