Hem » Spas of Sweden - SwimSpa

Spas of Sweden - SwimSpa

Spas of Sweden - Välutrustade SwimSpa från Pool Sweden

SwimSpa designade helt för nordiska förhållanden, rejält isolerade och generöst utrustade - men till ett fördelaktigt pris. Baden har som standard kraftfull UV-rening och separat cirkulationspump, detta för att uppnå effektiv rening och uppvärmning.

NYHET!

- Alla våra Swimspa har en extra Balboa-värmare på 3kW (totalt 3+3 kW) installerad i simmdelen som man väljer att aktivera/avaktivera beroende på geografi och årstid.
- Alla våra Swimspa har även inbyggd utrustning färdig för att ansluta till extern värmekälla så som värmepump eller värmeväxlare kopplad till bostadens värmekälla.

Detta är standard i alla våra Swimspa med beställning from 2020-11-07 (Har tidigare varit möjliga tillval) Dessa funktioner ger badet extra hög prestanda då locken är öppna under längre badtider i kall väderlek, den stora och då öppna vattenytan i ett Swimspa kyler annars badet mer än önskat.

Baden finns för visning i någon eller några av våra butiker Göteborg, Växjö och Borgholm på Öland. På grund av utrymmesskäl har vi inte Swimspa i alla våra butiker.

Välkända komponenter och styrsystem från Balboa ger generösa garantier på dessa SwimSpa, det skall vara tryggt att äga och använda sitt SwimSpa.

 

Garantier:

Stomme: 10 år
Badkopp: 5 år
Komponenter: 3 år
Utökad garanti på Cirkulationspump: 5 år - Vid dokumenterat användande av Spafilter och Kem från Pool Sweden AB

Se utförlig garantibeskrivning längre ner på denna sida.

Spas of Sweden - Värmland 580XL-160
Spas of Sweden
229 900kr289 900kr
Spas of Sweden - Värmland 390
Spas of Sweden
159 900kr199 900kr
Spas of Sweden - Värmland 500
Spas of Sweden
179 900kr229 900kr
Spas of Sweden - Värmland 580
Spas of Sweden
209 900kr269 900kr
Spas of Sweden - Värmland 580XL-135
Spas of Sweden
209 900kr269 900kr

Vi lämnar följande garantier på våra SwimSpa:

• 10 års garanti på ram och stomme
• 5 års skalgaranti (mot krackeleringar och missfärgningar)
• 3 års komponentgaranti (belysning, nackkuddar, UV-C lampa/ozongenerator, lock och filter är förbrukningsvaror med varierande livslängd och ingår därför inte i komponentgarantin).
Utökad garanti på Cirkulationspump: 5 år - Vid dokumenterat användande av Spafilter och Kem från Pool Sweden AB

Garanti gäller för SwimSpa som används för privat bruk.

För att våra servicetekniker ska kunna utföra ett serviceärende (t.ex. garanti) är det mycket viktigt att alla sidor av badet är tillgängligt. Pool Sweden står inte för någon kostnad förknippad med att få SwimSpa tillgängligt för servicetekniker (t.ex. vid garantiärende).
Vid ett eventuellt utbyte av ditt SwimSpa sker leverans och upphämtning till tomtgräns. Pool Sweden står inte för några eventuella kostnader vid användning av kranbil, elektriker eller uppstart av SwimSpa.