Hem » Terrasstak » Terrasstak POPP-T5
Måttanpassat

POPP International

Terrasstak POPP-T5

 • Terrasstak POPP-T5

  Terrasstak POPP T5 är ett mobilt uterum som ger er en hälig miljö för alla väder. Ett uterum för de dagar eller kvällar då väder inte är så trevligt, solig dag skjuter ni enkelt av taket från terrassen.

  Terrasstaket glider i skena mot en vägg, detta ger er ett uterum med full mobilitet. Skjut undan hela taket eller öppna endast upp enstaka sektion på mitten. Kan man ha ett bättre uterum för vårt klimat?

  Terrasstaket med möjligheter och få begränsningar

  Terrasstaket POPP T5 går att designa med ganska generös innerbredd och full ståhöjd och takets gavlar kan utrustas med dörrlösning så hela gaveln går att öppna upp.

  POPP-T5 kan även designas för att passa swimspa/spabad. Ett perfekt sätt att få bästa flexibilitet för sitt spabadande året runt. Tänk, varmt spabadande i 38 grader då snön yr på utsidan.

  Möjligheterna med terrasstaket POPP T5 är många, kontakta oss med era tankar och skisser. Vi lyssnar av, besöker er och designar sedan direkt i vår tillverkares design och konstruktionssystem. På kort tid har ni både ritning och offert för att kunna gå vidare i ert skapande av er unika utemiljö.

  Ett uterum man skjuter undan från solstolen

  Terrasstaket POPP T5 går även att motorisera, detta gör att man smidigt kan skjuta sitt stora uterum till den position väder och vind kräver.
  Helt dold motorisering, laddning via solpaneler. Taket styrs via fjärrkontroll eller smartphone-app.

 • Specifikationer

  Material4 mm Klar polykarbonat
  Möjlig breddInnermått: Upp till 4,85 meter
  Möjlig längdInnermått: Upp till ca 20 meter
  HöjdEfter önskemål
  Antal sektioner1-10 sektioner (beroende på taklängd)
  Profilmått70x65 mm
  Garanti5 år
  CE-märkningJa, Pooltaken är CE-märkta enligt Europeiska normer.