Kampanjer

Kampanjer

Poolpaket - Pooltak - Spa - Kampanjer

Här har vi samlat några av våra paketerbjudanden, allt för att göra det enklet för dig som kund. Kompletta poolpaket med glasfiberpooler, thermopooler och runda linerpooler. Ni finner även kampanjer på tex Pooltak och Poolvärmepumpar till bästa pris.

Kika exempelvis på Pooltak TREND i Box. Gediget pooltak i byggsats med gavel eller sidodörr. Levereras direkt från lager till kund, därför är vårt mål att hålla bästa pris på detta pooltak!

Bland våra poolpaket med glasfiberpooler finner ni våra premiummärken Rivierapool och Compact, detta är riktigt gedigna pooler med en mängd finesser. Båda modellerna har inbyggda kompositlager som både ger bästa styrka och högsta ytfinish. Calypso är en lite enklare glasfiberpool till riktigt bra pris, perfekt då man vill ha en pool till lägre pris.

Poolpaketen är kompletta för uppstart och bad, i vissa fall ingår även pooltak. I andra fall finns detta som ett tydligt tillägg, är ju inte alla som vill ha pooltak, man kanske i stället vill komplettera med ett enklare säkerhetstäcke som pooltäckning.

Kampanj eller ej, Kontakta oss gärna för ett kostnadsfritt besök och möte hos er inför offert!

Visa:
Sortering:
RivieraPool Ancona Style med lågt Pooltak POPP-Elegant, komplett poolpaket.Vi har här satt ihop&..
284,000kr 249,900kr Exkl. moms: 199,920kr
RivieraPool Modena Style med lågt Pooltak POPP-Elegant, komplett poolpaket.Vi har här satt ihop&..
384,500kr 349,900kr Exkl. moms: 279,920kr