Pooler

Pooler

Pooler

Pool Sweden är nog en av Sverigest mest kompletta leverantör av pooler, vi har allt från den minsta, men ändå robusta linerpool, till det största och mest lyxiga glasfiberpool man kan finna. Vi har nogsamt valt ut de varumärken vi vill representera, Rivierapool och Compact är våra premiumprodukter. Dessa två kompositpooler, så kallade glasfiberpooler, är av högsta kvalitet och blir som en möbel i din trädgård. Calypso är en mycket prisvärd glasfiberpool, något enklare än Riviera och Compact, men med en inbyggd kvalitet som gör den mycket prisvärd. En prisbillig glasfiberpool av kvalitet för den lite snävare budgeten.

Bland våra linerpooler finns allt från liten rund pool med plåtstomme, så kallad ovanmarkspool, till stora gedigna thermopooler och linerpooler med stålstomme, så kallade markpooler som likt glasfiberpoolerna är nedgrävda.

Att köpa pool innebär en mängd av val utifrån trädgårdens förutsättningar och det sätt man vill använda sin pool. Vi har både glasfiberpooler och Thermopooler för alla miljöer. Sluttningstomter kräver speciell teknik för att få en trygg installation utan motfyllnad. Vi har både gjutna thermopooler och fabriksförstärkta glasfiberpooler för dessa miljöer, kontakta oss så vi får hjälpa er med ett anpassat förslag på poolpaket för just er trädgård.

Kompletta poolpaket är ett sätt att hålla ett bra pris då man skall köpa pool. Frakter är oftast väldigt dyra till Sverige, här har vi genom vår direktkontakt med tillverkare hittat ett väldigt bra sätt att bygga poolpaket med pooltak. Vi har tillverkare som bygger både pooler och pooltak, genom vår egen fraktupphandling kan vi få direkttransport av hela poolpaket med både pool och pooltak till ett riktigt bra pris för kund. Härtill erbjuder vi installation av all teknik så ni kan känna er trygga fram till badklar pool.
Kontakta oss så hjälper vi er att förverkliga er pooldröm, en Glasfiberpool eller Thermopool i högsta klass för tiotals garanterade och njutningsfulla badår. Skall ni köpa pool, kontakta Pool Sweden. Vi är aktiva i och kring våra stora städer Göteborg, Stockholm, Malmö och alla orter där emellan, detta gör att vi täcker in stora delar av landet för hembesök och konsultation inför ert val av pool.

Oavsett vilken modell ni väljer kan vi presentera ett komplett poolpaket, en glasfiberpool eller linerpool med all utrustning som krävs. Inga överaskningar efter att ni fått slutoffert, komplett poolpaket och en trygg resa till färdig pool att bada i.

Klicka dig vidare, låt dig inspireras av vårt breda utbud av pooler för just ditt önskemål och dröm!