Glasfiberpool

Glasfiberpool

Glasfiberpooler - Kompositpooler

Till vårt sortiment Kompositpooler, så kallade Glasfiberpooler, har vi omsorgsfullt valt ut tre Europeiska varumärken. Detta ger oss möjlighet att presentera poolpaket som möjliggör de flesta pooldrömmar. Till alla våra poolmodeller kan man välja till anpassade och fabriksmonterade pooltak eller lamelltäckningar. Kontakta oss och berätta hur ni vill utforma er poolmiljö, våra kompletta poolpaket med glasfiberpool anpassar vi efter era önskemål. Vill ni ha hjälp med hela projektet så presenterar vi tydlig offert för "badklart" poolpaket.
 

 

Pools & Schwimmbecken - Fertigschwimmbecken | RivieraPool

Glasfiberpool RivieraPool

​Vi är certifierad ProPartner i Sverige till RivieraPool som har ett otroligt brett utbud av högkvalitativa kompositpooler, så kallade glasfiberpooler. Här finner ni allt från generösa poolstorlekar, specialkompositkonstruktion, integrerat ”osynliga” lamelltäckningar till bländande vacker overflow och infinity. RivieraPool har tillverkat glasfiberpooler sedan tidigt 70-tal, idag är man en av Europas mest ansedda tillverkare av prestigepooler med oändliga utrustningsmöjligheter. En komplett poolmiljö från RivieraPool gör trädgården till en oas för avkoppling, sköna bad och barns lek.

 

Glasfiberpool Compact

Compact - Glasfiberpool är ytterligare en av våra riktiga kvalitetspooler. Med bländande vacker ytfinish i 3D-färg och en inbäddad keramisk kärna som standard, detta är en lyxpool till riktigt bra paketpris. Uppbyggnad, kvalitet och estetik står sig väl i jämförelsen med övriga kvalitetspooler på marknaden. Utan mellanhänder kan Pool Sweden erbjuda kompletta glasfiberpoolpaket till riktigt förmånligt pris, vi tar hand om er resa från ide till badklar pool. Varför inte kontakta oss och låta oss lyssna av era tankar?

 

Glasfiberpool Calypso

Calypso är en något enklare glasfiberpool, bästa tänkbara val till den lite mindre trädgården, eller då man vill ha en stor pool till attraktivt pris. Ett komplett poolpaket med någon av Calypsopoolerna och ett Trend Pooltak, just denna kombination kan vi erbjuda till priser som förvånar. Hemligheten ligger i vår direktkontakt med tillverkaren, effektiv och samordnad transport till Sverige och er tomtgräns. Varför inte kontakta oss och låt oss visa på ett riktigt fint poolerbjudande?
 

Varför glasfiberpool?

Allt fler väljer att köpa en färdig glasfiberpool istället för att gjuta sin pool i betong. Det är inte konstigt, glasfiberpooler är tillverkade i ett stycke med integrerade trapplösningar och andra generösa sittytor i högsta möjliga ytfinnish. En glasfiberpool från exempelvis RivieraPool byggs upp i sju olika skikt – alla med olika funktioner. Några lager förstärker, andra isolerar eller tätar och ytterligare lager utgör poolens vackra finish.

Resultatet är en utseendemässigt tilltalande och betydligt mer hållbar pool som du aldrig behöver bekymra dig över. När du köper en glasfiberpool från Pool Sweden kan du känna dig säker på att du får en pool av hög kvalitet, med omfattande garantier oavsett prisklass och modellserie. Att vi dessutom erbjuder Sveriges kanske bästa priser på glasfiberpooler är naturligtvis också en fördel.

 

Klicka vidare här nedan och låt oss inspirera dig!