Thermopooler

Med en egen pool hemma kan du njuta av vattnets avslappnande känsla året om. Med ett pooltak över blir det dessutom lättskött, ekonomiskt och miljövänligt.

Kampanj Thermopoolspaket med Pooltak

Vill du bygga din pool själv, eller har du kanske händig hjälp till hands. Då är denna kampanj något riktigt bra för dig! Komplett Thermopoolspaket ihop med ett Pooltak POPP, vi har pressat priset till max utan att tumma på kvalitet

Thermopool Basic

Levereras med alla armaturer i plast (ABS) och med enfärgadstandardliner. Visa pooler 

Thermopool Basic Plus

Levereras med alla armaturer i plast (ABS) och med mönstrad liner. Visa pooler 

Thermopool Premium

Levereras med alla armaturer i rostfritt och med enfärgadstandardliner. Visa pooler 

Thermopool Premium Plus

Levereras med alla armaturer i rostfritt och med mönstrad liner. Visa pooler 

Poolliners

Utseendet på poolens vatten ändras efter vilken linerfärg du väljer. Visa poolliners 

Vad är en thermopool?

Thermopool är en pool med stomme uppbyggd med thermoblock som sen fylls med armering och betong. Denna konstruktion kläs sedan med en liner i valfri färg, linern är ytskiktet på poolens insida. För pooler i standardstorlek har vi liners som är fabrikstillverkade och håller ett pressat pris, då det gäller pooler i friform måste man ofta svetsa linern på plats för perfekt anpassning till thermopoolens mått. Man kan även välja till pooltrappa i några valbara utföranden, alternativt nöjer man sig med poolstegen som följer med i alla våra Thermopoolpaket.

Thermopoolens konstruktion

Poolkonstruktion är väldigt stark, det är en självbärande konstruktion som inte kräver motfyllnad som de flesta andra pooltyper. Åldersbeständigheten är oslagbar och livslängden överstiger alla andra konstruktioner för linerpooler så som exempelvis trä. Tänk själva, vad händer med trä som hålls nedgrävd i åratal? En Thermopool är lika bastant som en huskonstruktion och får således en likvärdig livslängd.
Thermopoolen ställs på en dränerad bädd där vi gjutit en armerad platta, under plattan ligger ett isolerskikt som ser till att minimera värmeförlusten genom poolbotten. Thermoblocken placeras sedan ut i önskad poolform, man bygger väggarna likt en konstruktion av legobitar, dessa fylls sedan med armering och betong, då betongen väl brännt efter några få veckor, då fortskrider arbetet med installation av teknik och reningssystem. Linern hängs i på smidigt sätt och poolen fylls med vatten, hela projektet färdigställs på endast ett par veckor.

Vi är en helhetsleverantör

Vi på Pool Sweden levererar exklusiva pooler, pooltak, spabad och swimspa till livsnjutare runt om i landet. Våra produkter passar dig som har höga krav på kvalitet och design och vill kunna njuta av din pool i många år framöver. VI levererar våra pooler hundra procent klara för bad, där vi sköter grävning, installation och vattenfyllning. Och du kan fokusera på många sköna badstunder.

Varför ska jag välja en thermopool?

Thermopoolen är en av de bästa och mest gedigna poolkonstruktioner man kan välja, thermoblocken fylls med armering och betong och är genom detta en oerhört stark konstruktion som även inkluderar en effektiv isolering som ger en otroligt bra värmeekonomi och sparar energi.

Lätt för den händige

Thermopoolen är lätt att bygga själv för den normalhändige hemmabyggaren, kan man bygga en altan kan man bygga en pool.

Lång livslängd

Poolkonstruktionen är väldigt stark, det är en självbärande konstruktion som inte kräver motfyllnad som de flesta andra pooltyper. Åldersbeständigheten är oslagbar och livslängden överstiger alla andra konstruktioner för linerpooler så som exempelvis trä. En Thermopool är lika bastant som en huskonstruktion och får således en likvärdig livslängd.

Billigare än alternativen

Thermopooler är ett billigare alternativ en murade och gjutna pooler med ger samma gedigna konstruktion. Att det dessutom då är enklare och går snabbare att bygga en thermopool är denna teknik att föredra om man föredrar en gjuten pool.