Kampanj Thermopoolspaket
med Pooltak

Kompletta Pooler med Pooltak

Vill du bygga din pool själv, eller har du kanske händig hjälp till hands. Då är denna kampanj något riktigt bra för dig!

Komplett Thermopoolspaket ihop med ett Pooltak POPP, vi har pressat priset till max utan att tumma på kvalitet. Ett Pooltak från POPP levereras alltid med fabriksbyggda sektioner, POPP har inga ”lågkvalitetsalternativ”. Poolpaketet innehåller allt du behöver för att montera din poolstomme och rening (armering och betong får du dock handla upp lokalt). I paketen ingår givetvis belysning (LED) – Läs igenom innehållet i det alternativ som passar dig. 

I varje paket har vi lämnat några förslag på populära tillägg, tex en helgaveltrappa eller en värmepump. Men önskar du något annat så som tex kemistyrning eller andra mått/material på pooltaket, kontakta oss så tar vi fram ett förslag/offert som passar dina önskemål. (offert@poolsweden.se)

Vi skickar gärna en offert!

  Varför ska jag välja en thermopool?

  Thermopoolen är en av de bästa och mest gedigna poolkonstruktioner man kan välja, thermoblocken fylls med armering och betong och är genom detta en oerhört stark konstruktion som även inkluderar en effektiv isolering som ger en otroligt bra värmeekonomi och sparar energi.

  Lätt för den händige

  Thermopoolen är lätt att bygga själv för den normalhändige hemmabyggaren, kan man bygga en altan kan man bygga en pool.

  Lång livslängd

  Poolkonstruktionen är väldigt stark, det är en självbärande konstruktion som inte kräver motfyllnad som de flesta andra pooltyper. Åldersbeständigheten är oslagbar och livslängden överstiger alla andra konstruktioner för linerpooler så som exempelvis trä. En Thermopool är lika bastant som en huskonstruktion och får således en likvärdig livslängd.

  Billigare än alternativen

  Thermopooler är ett billigare alternativ en murade och gjutna pooler med ger samma gedigna konstruktion. Att det dessutom då är enklare och går snabbare att bygga en thermopool är denna teknik att föredra om man föredrar en gjuten pool.