Spadad - bubbelpool och badtunna

Spadad - bubbelpool och badtunna

Spadad - bubbelpool och badtunna

Pool Sweden har ett sort utbud av svensktillverkade bubbelpooler och badtunnor från Viskan. Kliv ner i det varma vattnet, slappna av och må bättre. 

Bubbelpooler och badtunnor för både inomhus- och utomhusbruk

Pool Sweden har ett stort utbud av bubbelpooler och badtunnor för hemmabruk. Våra utvalda tillverkare av bubbelpooler och badtunnor har stor kompetens och erfarenhet och förstår värdet av god service. 

Köper du en bubbelpool från oss så kan vi garantera att du har många njutningsfulla stunder framför dig. Kliv ner i poolen och känn hur de masserande bubblorna mjukar upp din kropp och får dig att slappna av. 

Nyhet – vår badtunna med spa-känsla

En nyhet i sortimentet är vår nya badtunna, Viskan Spa Spatunnan. Det är många som har längtat efter en badtunna med spabadets fördelar och nu är det äntligen här! 

Har du tidigare har badat i en vedeldad tunna eller rent av ägt en själv? Då vet du att det tar sin tid att fylla på vatten och värma upp med eldning varje gång du ska bada. Med vår nya badtunna slipper du den planeringen, det är bara att hoppa i direkt. Denna badtunna har en annan stor fördel, den behöver bara tömmas och bytas på vatten 3-4 gånger om året. 

Det är bara att lyfta locket och krypa ner i vår bekväma badtunna! Med undervattensbelysning och aromterapi blir kvällsdoppet extra mysigt och spalikt. Hör av dig till oss på Pool Sweden om du är intresserad av en badtunna med spa-känsla. 

Njutningsfulla stunder i varmt vatten

Ett dopp i en av våra bubbelpooler kan stärka ditt välbefinnande på många sätt. När trycket från bubblorna gör att vattnets värme tränger in på djupet så blir dina muskler och leder mer elastiska. Stelheten släpper och blodcirkulationen blir bättre. Varma, masserande bad frigör dessutom uppiggande endorfiner och har en positiv effekt på flera åkommor som muskelvärk, sömnlöshet, stelhet och vissa typer av artrit.

Stressa av i en bubbelpool

Sjunk ner och spänn av i en bubbelpool från Pool Sweden! I dagens stressiga tillvaro är det guld värt att få en skön, avslappnande stund för sig själv.

Vi har bubbelpooler i många storlekar, så en mysig stund med familjen i poolen går också bra. Eller så kan du bjuda vännerna på en stunds mysig social samvaro. Unna dig en stund i en bubbelpool – det är du värd.

Titta gärna in i vårt showroom där vi visar upp vårt stora sortiment av bubbelpooler och badtunnor. Alla våra produkter är framtagna med tanke på vårt svenska klimat och användarvanor. Vi har givetvis också tagit hänsyn till höga krav på funktion och energieffektivitet.

Vi har trygga garantier och närhet till kompetent service om något skulle krångla med din bubbelpool. 

Välkommen till Pool Sweden – företaget du ska vända dig till om du vill ha en bubbelpool eller badtunna, som du kan se i våra showroom i Göteborg och Växjö.