Flyttrea på spabad!

Vi flyttar nu våra lokaler och säljer därför ut våra spabad till kraftigt rabatterade priser. Vi erbjuder nu hela 40% rabatt på inköp av spabadet. Följ länken nedan för att köpa ditt spabad!

Våra Modeller av Spabad

Vi presenterar vårt helt egna märke – Spa of Sweden -spabad designade helt för nordiska förhållanden, rejält isolerade och generöst utrustade – men till ett fördelaktigt pris.

Spas of Sweden Spabad

Vår serie Spabad designade helt för nordiska förhållanden, rejält isolerade och generöst utrustade – men till fördelaktigt pris. Visa spabad 

Relax-Serien Spabad

Samma uppbyggnad och kvalitet som spabaden Spas of Sweden, men till ett riktigt attraktivt pris. Visa spabad 

Spabad från Riviera Pool

Ledande tysk producent av spabad. Komfort, solid kvalitet, smart design och raffinerad teknik, utvecklad under mer än 40 års erfarenhet och innovation. Visa spabad 

Vedeldade badtunnor

Trött på höga elräkningar? Med en vedeldad badtunna från Pool Sweden kan du njuta av ett varmt utomhusbad utan att behöva oroa dig över höga elpriser. Visa spabad 

Köpguide för spabad

Vilket spabad ska man välja? Vi hjälper dig att hitta ditt perfekta spabad.

Spabad av högsta kvalitet

Vi vill göra det tryggt och enkelt att köpa och äga sitt spabad, offert och senare order som innehåller komplett spabad, inlyft till plats samt uppstartssupport och servicemöjlighet. Att ha ett spabad i Sverige kräver detta, våra vintrar kan snabbt äventyra ett spabad som inte får service i tid. I valet av tillverkare är detta helt avgörande frågor, både vi som säljande part och ni som badande kund måste kunna känna denna trygghet.

Vi presenterar med stolthet spabadsvarumärken som mycket väl lever upp till våra Svenska krav:

Spas of Sweden:
Vår serie Spabad designade helt för nordiska förhållanden, rejält isolerade och generöst
utrustade – men till fördelaktigt pris samt.

Riviera Pool:
Tysktillverkat Spabad av högsta klass, design utöver det vanliga,
ett smycke i trädgården för varma bad.

Vanliga frågor om spabad

Vi vill göra det tryggt och enkelt att köpa och äga sitt spabad, offert och senare order som innehåller komplett spabad, inlyft till plats samt uppstartssupport och servicemöjlighet. Kontakta oss så hjälper vi er med den bästa lösningen. Här har vi samlat några vanliga frågor som kan komma när man funderar på ett spabad.
Hur mycket energi förbrukar ett spabad?
Förbrukningen beror på hur ofta och länge man badar, var i landet man bor och hur bra isolerat badet är. Snittförbrukningen brukar ligga på ca 3–4 000 kWh per år vid bad ett par gånger i veckan vid en badtemperatur på 38 grader och en årsmedeltemperatur på 7.
Hur ska jag ta hand om mitt spalock under vintern?
Blir det mycket snö behöver man borsta bort detta från spalocket men detta brukar ske naturligt om spabadet används kontinuerligt under vintern. Om du vet att du inte kommer att bada under en tid, kan man med fördel klä in sitt spabad med en spahuv.
Jag ska inte vara hemma på en månad, kan jag stänga av badet?
Spabadet bör alltid vara vattenfyllt och i gång. Cirkulationspumpen gör att vatten cirkulerar, håller inställd temperatur och förhindrar algtillväxt. Brukas inte badet på en tid se till att hålla koll på att vattnet cirkulerar, det vill säga någon måste med jämna mellanrum kolla till badet. När badet sedan ska brukas igen bör ett vattentest göras för att kontrollera att bland annat pH-värdet är korrekt.
Hur ofta ska vattnet bytas?
Vattnet i ett spabad bör bytas 2–4 gånger om året beroende på hur mycket man badar och vilken typ av kemikalier som används. Det är mycket enkelt att byta vatten i ett spabad, även vintertid, för snabb och enkel tömning rekommenderar vi att du använder en dränkbar pump.
Hur mycket vatten ska det vara i spabadet?
Fyll upp badet med vatten så vattenlinjen går cirka två centimeter ovanför jetsen.
Hur varmt ska badvattnet vara?
Vi rekommenderar en badtemperatur på 36–38 grader.
Kan jag tömma ur vattnet och stänga av badet?
Det finns en stor risk med att låta spabadet stå tomt på vatten när det är minusgrader ute. Frysskador är ett vanligt förekommande fenomen på kar som står tomma och vi rekommenderar därför aldrig att man gör en tömning inför vintern.
Hur underhåller jag mitt spabad?
Använd inte spabadet utan filter och byt till nya filter var 6–12 månad. Kolla pH-värdet i vattnet regelbundet och byt vatten minst 3–4 gånger per år om du badar en till tre gånger per vecka.
Vad gör jag om det blir strömavbrott mitt i kalla vintern?
Låt locket ligga kvar på spabadet för att förhindra värmeförlust. När strömmen återkommer kontrollera att cirkulationspumpen startar. Om badvattnet gått ner i temperatur kommer värmaren starta upp och värma vattnet till inställd temperatur.
Varför ska jag välja spabad istället för pool?
Få platser är så förknippade med avkoppling i samma utsträckning som ett spabad. Det är ingen slump att många gym och badhus använder ett spabad, som en välförtjänt belöning efter ett hårt träningspass. Ett spabad ökar blodcirkulationen och med hjälp av värme, vatten och massage. Ett spabad går förhållandevis snabbt och smidigt att få på plats. Spabadet är också på många sätt en idealisk lösning för vårt kalla, skandinaviska klimat och underhållet kräver inte mycket tid. De främsta köpargumenten är att spabaden är en njutsam mötesplats som även kan ge positiva effekter för hälsan, välbefinnandet och dina relationer till de närmaste. Men för all del, det ena utesluter inte det andra. Det går självklart bra att ha både pool och spabad.