Köpguide för spabad

Det finns många saker att ta hänsyn till för att hitta det perfekta spabadet för dig och din familj. Hur många är ni? Var ska spabadet stå? Vilka funktioner vill ni ha? Vi hjälper dig med allt från offert till uppstart. Titta igenom dessa punkter så kan ni snart sjunka ner och njuta av värmen i ert alldeles egna spabad.

1. Antal personer

Hur många är ni som kommer att bada i spabadet? När ni väljer storlek och antal platser är det bra att provsitta, en lång person kan uppleva ett säte annorlunda än en kort. Har ni tänkt vara många och kunna bada vid fester är troligen ett spabad med endast sittplatser det bästa valet.

2. Storleken

Låt oss guida er genom vårt sortiment så ni får en modell med den komfort och massage ni helst vill ha. Kom gärna in hela familjen till någon av våra butiker och provsitt olika spabad innan ni bestämmer er. Alla människor är olika långa så det är viktigt att man hittar ett spabad där man får vatten så högt som möjligt i spabadet så att vattnet inte slutar vid axlarna.

3. Massage

Vill ni ha varmt och behagligt mysbubbel, kraftig djupverkande hydroterapeutisk massage eller kanske någonting mitt emellan? Massagen i de olika spabaden är olika utformade beroende på modell.

4. Design

Utseendemässigt kan du välja mellan olika in- och utsidor. Det finns många kombinationer att välja på, titta igenom våra alternativ och välj vad som passar dig.

5. Placering

Var ska ditt spabad stå? Placeringen beror givetvis på vad du själv föredrar, men om spabadet står i lä drar det mindre energi. En perfekt placering är i skydd av vinden med fin utsikt och nära huset.

6. Tillbehör

Till spabaden finns tillbehör som trappor, locklyftare och brickor. De förenklar användandet och skötseln, och gör hela badupplevelsen ännu trevligare. Titta runt lite bland tillbehören och fundera på om det finns något mer du behöver i samband med ditt spabadsinköp.

7. Installation

Hur mycket vill du göra själv? Vi kan hjälpa er med allt från planering, markförberedelser, installation och vattenfyllning.