Relax-Serien – Spabad

Välutrustade spabad från Pool Sweden

Samma uppbyggnad och kvalitet som spabaden Spas of Sweden, men till ett riktigt attraktivt pris. Seriens spabad är lite mindre men fortfarande med generöst sittdjup som kommer att imponera vid provsittning. Spabaden i Relax-Serien är väl isolerade och har kraftig värmare på 3kW, spabaden är byggda med kvalitetskomponenter från stora och välkända komponenttillverkare.

Alla våra spabad har effektiv UV-rening som håller nere service och underhållskostnader under kommande år. Ozonrening är annars vad som är vanligast i spabad, vårt val att istället välja UV-rening gör vi utifrån att vi ser hur mycket service en ozonanläggning kräver över tid. Själva bytet av zonator efter ett par år är också mångdubbelt dyrare än bytet av UV-rör.

Vi lämnar följande garantier på våra spabad

• 10 års garanti på ram och stomme
• 5 års skalgaranti (mot krackeleringar och missfärgningar)
• 3 års komponentgaranti (belysning, nackkuddar, UV-C lampa/ozongenerator, lock och filter är förbrukningsvaror med varierande livslängd och ingår därför inte i komponentgarantin).
• Utökad garanti på Cirkulationspump: 5 år – Vid dokumenterat användande av Spafilter och Kem från Pool Sweden AB

Garanti gäller för spabad som används för privat bruk.

För att våra servicetekniker ska kunna utföra ett serviceärende (t.ex. garanti) är det mycket viktigt att alla sidor av badet är tillgängligt. Pool Sweden står inte för någon kostnad förknippad med att få spabadet tillgängligt för servicetekniker (t.ex. vid garantiärende).
Vid ett eventuellt utbyte av ditt spabad sker leverans och upphämtning till tomtgräns. Pool Sweden står inte för några eventuella kostnader vid användning av kranbil, elektriker eller uppstart av spabad.