Spabad från Riviera Pool

Ledande tysk producent av spabad. Komfort, solid kvalitet, smart design och raffinerad teknik, utvecklad under mer än 40 års erfarenhet och innovation. En självsäker design som anpassar sig till befintlig miljö och som inte blir påträngande utan medelpunkten i ert spaområde. Ute eller inne spelar ingen roll, spabaden är anpassade för båda miljöerna.

Fördelarna med ett spabad från Riviera Pool

Efter en lång dag ger ett bad i en Riviera Pool spabad en skön avkoppling, mycket vatten, rörelsefrihet och jämn kroppsmassage, allt i ett snyggt utformat och designat bad. Ett spabad från Riviera Pool är en märkesprodukt, ett resultat med mer är 20 års erfarenhet. Det ger er den säkerheten att ett spabad från Riviera Pool är det rätta valet, ett smycke för ert badområde.

Egen konstruktion

Egen konstruktion, utveckling, montering och mycket uppmärksamhet för detaljerna, det är basen för alla Riviera Pools spas. Riviera är noga när det gäller urvalet av komponenter och leverantörer, bearbetningen och installation av badet. Varje produkt och steg kontrolleras mycket noga. En lång väg, men det lönar sig.

Hög kvalitativ massageutrustning

Med två separata massagepumpar på respektive 400 l vattenstyrka per minut ger en kraftig undervattenmassage. Er kropp blir under 60 sekunder bearbetad med 40 hinkar vatten, av varje pump. Då förstår man vilken vattenmängd som rör sig i ett Riviera spa.

Låga energikostnader

Riviera Pool har gjort allt för att minimera driftkostnaderna i sina spabad. Fullständig isolering av baden, munstyckena och ledningarna. Med övertäckning och energisparande filtersystem förbrukar ett spabad vid filtergång bara ungefär 2,5 kW.

Tystgående filtersystem

Filtrationen av Riviera spas sker med hjälp av det mycket tystgående “Silent Permanent Filtersystem”. Pumpen på 99 watt är mycket sparsam, som en kökslampa. Systemet regenererar ert vatten 24 timmar per dag och omsätter vattnet 120 gånger under denna tid. Hela vattenvolymen leds genom en kartusch med miljoner microfina porer, som fångar upp även det finaste dammet. Filtret kan lätt tas bort och är lätt att rengöra, i tvättmaskinen eller med en högtryckstvätt.

Intelligent värmning

Riviera spas har ett 3000 watt starkt värmeaggregat av Incoloy. Detta material når upp till beständigheten av titan och är därför extremt tåligt. Vattnet kan inte skada materialet, förkalkning och avlagringar är nästan helt uteslutna. Skulle trots detta ett problem dyka upp, kan men snabbt byta ut elementet.

Spa manager

Spa Manager med Duplex Digital Control är den geniala styrcentralen utav ert spabad. Den reglerar alla poolens funktioner enkelt och säkert samt reglerar sammanspelet mellan komponenterna. Den levererar digitala information, så som vattentemperatur, tid, diagnosanmälningar och driftstatusar.

Långlivad konstruktion och yta

Ytorna i ett Riviera spabad är belagda med ett 2-komponents lack, samma som vid bilindustrin, därför är alla spabaden långlivade och kan även enkelt skötas. Översvämningar, väta vid regn eller fuktigt mark samt frost är inget problem – polyester är ett okänsligare material än trä, på så vis är Riviera spas konceptet helt enkelt stabilare och idealiskt för användande även utomhus.

Ett välkänt namn: RivieraPool

Riviera Pool har sedan 1976 tillverkat pooler och spbad över hela världen, för privata inom- och utomhusbassänger, hotell, fitnesscenter och kryssningsskepp. Med all den samlade erfarenheten är Riviera ett företag att lita på.